Contactează-ne

Actualitate

John Deere, motoare cu tradiție pentru generatoare de curent

Știre publicată în urmă cu

în data de

In prezent, John Deere este unul dintre cei mai mari producatori de motoare si utilaje din lume si una dintre cele mai apreciate companii, fiind inclusa, in 2011, in top 50 cele mai admirate firme din lume, conform revistei Fortune. In Romania, John Deere este prezenta inca din 1996.

Compania John Deere a fost infiintata in anul 1837, in Grand Detour, Illinois, Statele Unite ale Amercii. Fondatorul, cu acelasi nume, a inventat la vremea aceea un plug care permitea fermierilor sa lucreze pamantul arid din zona, punand astfel piatra de temelie a ceea ce a devenit ulterior un adevarat imperiu.

Principiile pe care a mizat compania John Deere in evolutia sa, pornind de la un simplu atelier de productie si ajungand la compania internationala de astazi sunt calitatea, integritatea, responsabilitatea si, bineinteles, inovatia.

Motoarele John Deere ofera un maxim de fiabilitate si durabilitate in cele mai extreme conditii de exploatare, avantajele constand in pornirea rapida, functionarea silentioasa, cu aproape orice tip de combustibil diesel, eficienta maxima, puterea per cilindru mult sporita si valorile reduse pentru emisii.

Motoarele John Deere integrate in generatoarele produse de Endress Group Romania se incadreaza in normele CE privind nivelul de emisii si sunt compatibile cu standardul USA Tier 3– EU Stage III. Datorita solutiilor inovatoare adoptate pentru fiecare tip de motor in parte, nivelul de zgomot emis este drastic redus, fara insa a afecta eficienta motorului.

Iata caracteristicile functionale si de asamblare ale motoarelor John Deere pe generatoare curent:

• Motoare in patru timpi, racite cu apa, cu sistem de injectie directa

• Regulator electronic, cu sistem de control

• Camasi umede ale cilindrilor, inlocuibile

• Alternator pentru pornire si incarcare de 12 sau 24 V DC

• Filtru de aer, de ulei si de combustibil tip cartus inlocuibil

• Radiator si ventilator pentru racire

• Furtune de conexiune flexibile, pentru combustibil si ulei

• Toba de esapament de mare capacitate, din otel superior

• Baterie de pornire pe pat de sine si cabluri

• Incalzire cu camasa de apa stationara

Aceste generatoare de curent cu motoare John Deere sunt utilizate in domenii diverse, fie pentru aplicatii mici precum alimentarea cu energie a unei case, dar mai ales pentru aplicatii industriale, ca surse principale de curent sau surse de avarie.

Disponibile in dimensiuni si puteri variate, generatoarele diesel cu puteri cuprinse intre 5-30 kw sunt destinate aplicatiilor simple, iar cele cu puteri mai mari de 30 kw (30kW si pana la 6 MW) sunt utilizate cu succes in domeniile industriale de anvergura.

Atunci cand optezi pentru generatoare curent cu motor John Deere optezi pentru eficienta si asta pentru ca principalele atribute care le recomanda sunt fiabilitatea, robustetea si rezistenta in timp, sa nu mai pomenim de costurile de mentenanta mult mai reduse.

Advertisement
Trending