Contactează-ne

Actualitate

Jefuit pe stradă. Poliția cere sprijin pentru depistarea autorului

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ unui bărbat i-a fost sustras din borsetă portofelul în care se aflau acte și cardul bancar ■ hoțul a extras de pe card suma de 200 lei ■ o cameră din preajma unui ATM a surprins imaginea celui bănuit de furt ■

O cameră de luat vederi, amplasată în preajma unui complex comercial din Roman a surprins un bărbat care este căutat de polițiștii  Serviciului Investigații Criminale Neamț. Oamenii legii solicită sprijinul cetățenilor pentru identificarea acestuia, în vederea soluționării unui dosar ce vizează  infracțiunea de furt.

Pe site-ul Poliției Neamț este publicată imaginea bărbatului surprinsă de camerele de luat vederi ale unui ATM stradal. Individul este bănuit că ar fi sustras din borseta celui jefuit un portofel, în care se aflau mai multe documente personale, carduri și bani.

Persoana în cauză ar fi extras de pe cardul persoanei vătămate suma de 200 lei. Oricine poate oferi informații care pot conduce la identificarea persoanei din imaginea făcură publică de polițiști este rugat să anunțe Inspectoratul de Poliție Județean Neamț, la telefon 0233/207.000.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending