Contactează-ne

Actualitate

Irina Gina Tudosă, candidat PNL pentru Primăria Borca: “Turismul este cartea câştigătoare pentru dezvoltarea comunei noastre”

Știre publicată în urmă cu

în data de

Turismul ca prima şansă pentru a dezvolta comunităţile de pe Valea Muntelui, aceasta a fost principala concluzie a unei întâlniri ce a avut loc, în duminica Floriilor, la Borca.

 

Amfitrioană a fost Irina Gina Tudosă, candidat PNL pentru funcţia de primar al comunei Borca, sprijinită în acţiunile de gazdă de George Lazăr, preşedintele PNL Neamţ, iar oaspete de seamă a fost Gheorghe Flutur, preşedintele CJ Suceava.

 

La întâlnire au fost prezenți și Sanda Nistor, candidat PNL pentru funcţia de primar al comunei Hangu, Elena Andriescu Teliuţă, candidat pentru funcţia de primar al comunei Farcaşa şi Iulian Matasă, candidat pentru funcţia de primar al oraşului Bicaz.

 

“Au fost discuţii extrem de importante şi interesante care sunt convinsă că vor duce la creionarea unor proiecte de succes pentru comunităţile noastre. Turismul este cartea câştigătoare pentru dezvoltarea comunei noastre şi avem şi premisele pentru a face acest lucru, mă refer aici în principal la frumuseţea locurilor, dar şi cunoştinţele necesare pentru a valorifica aceste premise. Mizăm pe sprijinul viitorului preşedinte al CJ Neamţ, domnul George Lazăr, pentru a aceesa astfel de proiecte şi ne dorim şi vom învăţa din exemplele de bune practică pe care domnul preşedinte Gheorghe Flutur ni le-a oferit şi a promis că le va oferi în continuare”, a declarat Irina Gina Tudosă, candidat PNL pentru Primăria Borca.

 

George Lazăr si Gheorghe Flutur au dat asigurări că vor oferi tot sprijinul pentru ca localităţile de pe Valea Muntelui să obţină acces la fondurile care pot finanţa proiecte pentru dezvoltarea turismului în această zonă mirifică a judeţului Neamţ.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending