Contactează-ne

Actualitate

Investiţii la Roznov, vizitate de ministrul Dezvoltării

Știre publicată în urmă cu

în data de

George Lazăr, preşedintele PNL Neamţ, anunţă că în oraşul Roznov vor fi realizate o serie de proiecte extrem de importante pentru comunitate, cum ar fi modernizarea infrastructurii rutiere, a pieţei, precum şi terenul de fotbal din localitate.

“Aşa cum am mai spus, echipa liberală, in frunte cu domnul Primar Vasile Pavăl ,are obiective concrete în ceea ce priveşte dezvoltarea comunităților nemțene. Nu vorbe în vânt, nu promisiuni, ci proiecte importante pentru comunitate, care sunt în proces de derulare şi care vor fi, în cel mai scurt timp, accesibile localnicilor.

Alături de ministrul Dezvoltării, domnul Adrian Veştea, care, întotdeauna a susținut demersurile noastre, şi de colegii mei, domnul senator Eugen Țapu Nazare, domnul deputat Tudor Polak, domnii subprefecți Adrian Ciobanu şi Iulian Jugan şi domnii consilieri județeni, Valentin Stavarache şi Bogdan Buhuşanu, am revizitat o parte dintre obiectivele la care se lucrează, astăzi, în Roznov.

Pentru proiectul activ de modernizare a infrastructurii rutiere din oraş, s-au investit deja 9, 199, 180 lei, iar în primăvara anului viitor vom putea vedea şi primele lucrări în desfăşurare, la drumurile locale.

Un alt obiectiv foarte important pentru comunitatea din Roznov, despre care am discutat deja cu domnul ministru al Dezvoltării, este piața oraşului, un spațiu modern şi foarte necesar, estimat la o valoare de 11 milioane de lei.

Proiectul va fi finanțat prin Compania Naţională de Investiții, iar termenul semnării contractului de finanțare şi al demarării lucrărilor este stabilit pentru anul 2024.

Tot prin Compania Națională de Investiții avem in curs de realizare, o finanțare de aproximativ 12 milioane de lei pentru terenul de fotbal din localitate, aşteptat de mulți copii şi tineri iubitori de sport, dar şi de părinții acestora.

Investim în infrastructură, investim în comunitate, investim în viitor!

Se poate şi la Roznov!

#Dezvoltare =AdministrațieLiberală”, este mesajul preşedintelui PNL Neamţ, George Lazăr.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending