Contactează-ne

Actualitate

Întoarcerea „fiului risipitor“, George Bălan, în „familia liberală”

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ decizia a fost luată de consilierul local urmare a apariției „Ordonanței traseismului”, prin care se dă liber la trecerea la altă formațiune politică, fără pierderea funcției ■ în actualul mandate, George Bălan a fost liderul de grup al consilierilor social-democrați ■

Intrarea în vigoare a ordonanței prin care se dă liber la traseismul politic a fost ocazia ca mulți aleși locali să treacă de la un partid la altul. Pe pagina oficială de Facebook, consilierul local George Bălan, fost până de curând lider al grupului de consilieri locali ai PSD a decis să se întoarcă în PNL, după ce în mandatul anterior „dezertase” din aceeași formațiune politică.

„Vreau să vă anunț, dragi prieteni, că am ales să mă alătur echipei PNL Roman, pentru că nu văd o alternativă mai bună pentru viitoarea dezvoltare a orașului. Aleg să fac parte dintr-o echipă dedicată construcției și să mă desprind de politicile distructive ale PSD, din ultima perioadă. Nu pot colabora cu oameni care au făcut rău orașului, care prin ApaServ și-au bătut joc de romașcani, și nu numai.

Au demolat mult mai mult decât au construit, care au distrus sportul romașcan și care sunt axați pe propria imagine, nu pe evoluție și construcție. Mai mult, candidatura domnului Leoreanu pentru funcția de primar mi se pare a fi o decizie aplaudabilă, pentru că pot afirma cu tărie, cunoscându-l, că este cea mai bună soluție pentru perioada care urmează.

Laurențiu Leoreanu este un om cu adevărat competent, un lider ferm, corect, experimentat, orientat pe construcție și care, foarte important, iubește Romanul. Este omul perfect pentru această funcție, iar experiența acumulată la București va fi instrumentul cel mai puternic pe care îl vom avea la dispoziție. Este omul care va rezolva problemele orașului, fie că vorbim despre apă sau infrastructură, a arătat că poate și sigur va face”, a declarat George Bălan.

A ținut să mai facă și o altă precizare cu referire la George Lazăr, președintele PNL Neamț, un tânăr pe care-l consideră ambițios, inteligent, muncitor, „calități care îl vor face un președinte de Consiliu Județean altfel decât am fost obișnuiți până acum, orientat spre oameni și nu spre propria persoană. Este o opțiune categoric mai bună decât orice altă variantă ne-a fost prezentată”, mai spune George Bălan.

Acesta crede că în situația în care ar fi fost pus să aleagă, nu crede că ar exista o echipă mai bună pentru Roman și pentru Neamț. „Alături de viitorii mei colegi, mă voi dedica total pentru ca Romanul să fie acolo unde merită și chiar mai mult, pentru că știu că în PNL Roman voi găsi tot suportul pentru proiectele importante pentru oraș”, conchide George Bălan.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending