Contactează-ne

Actualitate

Intervenții într-o zi de foc pentru salvatorii nemțeni

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ un bărbat din Piatra Șoimului a fost salvat după ce căzuse într-o prăpastie de 20 metri adâncime ■ cea de a doua victimă a fost un tânăr de 16 ani, accidentat grav pe Jgheabul cu hotar ■

Ziua de 19 iunie a adus intervenții intense, sub temperaturi greu de suportat, pentru salvatorii din Neamț.

Salvamont Neamț informează pe pagina de Facebook că echipa de permanentă a intervenit cu succes dar că ”a fost testată la limită capacitatea la efort a acesteia”. Apelul prin 112 a raliat Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț (o autospecială complexă pentru intervenție și o ambulanță SMURD TIM) și Salvamont. Operatiunea s- a derulat într-o zonă de pădure cu acces dificil din satul Negulești,  Piatra Șoimului, victima suferind mai multe traumatisme in urma unei caderi pe un versant abrupt, la circa 20 metri adâncime.

Echipajul medical, ajuns la victimă, un bărbat de 34 de ani, a constat că aceasta prezintă multiple traumatisme și necesită transportul la o unitate spitalicească. El a fost preluat de echipajul SMURD TIM și transportat la UPU Piatra-Neamț.

Tot astăzi, Salvamont Neamț a intervenit în cazul unui accident grav, în care un tânăr de 16 ani a suferit un traumatism cranio-cerebral acut deschis cu plagi multiple ale cutiei craniene.  Accidentul s-a petrecut in zona superioară a Masivului Ceahlău pe Jgheabul cu Hotar. Interveniția Salvamont a durat circa cinci ore.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending