Contactează-ne

Actualitate

Inspectoratul de Poliție Județean Neamț are o nouă conducere

Știre publicată în urmă cu

în data de

acesta a fost transferat de la DGA Iași ■ presa locală relatează despre faptul că numele noului comisar este legat de un scandal deschis pe numele ofițerului, pentru scurgere de informații ■ dosarul a fost ulterior clasat

Pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean(IPJ) Neamț a apărut la rubrica ”echipa managerială” numele noului șef împuternicit (pentru 3 luni), comisar șef Gabriel Coman. Acesta îl schimbă pe fostul șef, comisarul șef Mihai Osoianu, și el numit prin împuternicire, în vara anului 2023.  Mihai Osoianu câștigase concursul pentru funcția de adjunct și în această lună îi expirase împuternicirea, iar șefii de la București au hotărât să nu i-o mai prelungească. Mihai Osoianu revine pe funcția de adjunct.

Noul șef (împuternicit) al IPJ Neamț, Gabriel Coman, vine prin transfer de la Iași, unde a fost tot șef, dar la Direcția Generală Anticorupție (DGA). Numele său apare în presa locală din Iași, ca fiind implicat într-un scandal cu scurgeri de informații din dosarele instrumentate de DGA, așa cum relatează, pe larg, site-ul 7iași.ro. După mai multe anchete, dosarul comisarului Gabriel Coman, instrumentat în 2017, a fost clasat de procurorul de  caz. De menționat faptul că nici la DGA Iași și nici la Neamț nu apare fotografia comisarului Gabriel Coman.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending