Contactează-ne

Actualitate

ÎNFIORĂTOR: Şi-a înjunghiat soţia şi fetiţele. Una dintre copile a decedat

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ un bărbat în vîrstă de 40 de ani și-a înjunghiat soția și două fetițe gemene, în vîrstă de 2 luni și jumătate ■ una din fetițe a decedat ■ cea de a doua a fost transportată cu elicopterul la Spitalul de copii din Iași ■ mama este și ea internată la Spitalul din Roman, dar nu are răni care să-i pună în pericol viața ■

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Roman, a comis o faptă oribile: şi-a înjunghiat soţia şi cele două fiice gemene. Una dintre copile a decedat.

În dimineața zilei de sîmbătă, 6 noiembrie, locuitorii cartierului Favorit din Roman au fost treziți de sirenele asurzitoare ale Ambulanței, ale Jandarmeriei și Poliției. Un telefon primit prin serviciul 112 anunța că, în scara unui bloc din strada Decebal, se află o femeie înjunghiată, care țipă după ajutor.

Ajunse la fața locului, organele de anchetă aveau să afle că un bărbat în vîrstă de 40 de ani, N.C, colaborator la o firmă de fabricare a tîmplăriei din aluminiu, și-a înjunghiat soția și cele două fetițe gemene, în vîrstă de două luni și jumătate.

Cele trei victime au fost transportate la CPU Roman. Purtătorul de cuvînt al SMU Roman, Andreea Trifan,  a precizat starea în care se află victimele incidentului grav din cartierul Favorit.

”În dimineața zilei de 6 noiembrie, în jurul orelor 9 au fost aduse la CPU Roman trei victime ale unei altercații familiale. Este vorba de două fetițe gemene, în vîrstă de 2 luni și jumătate, și de mama acestora, o femeie în vîrstă de 34 de ani. Una dintre fetițe se afla în stop cardio-respirator și pentru ea, în ciuda eforturilor medicilor de a o salva, nu s-a mai putut face nimic.

Fetița avea plăgi înjunghiate la nivelul toracelui și la nivel abdominal.Cea de a doua fetiță geamănă, care avea și ea plăgi înjughiate abdominale cu eviscerație, a fost transportată în regim de urgență la Clinica de specialitate  a Spitalului Clinic pentru Copii Sfînta Maria  din Iași.

Mama copilelor, o femeie în vîrstă de 34 de ani, se află și ea internată la CPU Roman, sub supraveghere medicală, dar nu prezintă leziuni care să-i pună în pericol viaţa”, a precizat purtătorul de cuvînt al SMU Roman.

 Această crimă oribilă a pornit, așa cum declară vecinii, pe fondul unui conflict spontan izbucnit între cei doi soți.

Colegii de serviciu ai autorului susțin că în ultima vreme bărbatul manifesta o stare vădită de anxietate fiind depresiv, probabil pe fondul lipsurilor materiale din familie și a reproșurilor primite din partea soției.

Din informaţiile obţinute, N.C avea o firmă de vînzări și colabora cu una din cele mai cunoscute firme de fabricare a geamurilor din termopan. Se pare că discuțiile în casă au intervenit și din cauza faptului că bărbatul nu mai reușise să aducă  în ultimele luni nici un fel de comenzi.

Anul acesta reușise să contacteze doar doi clienți din Italia, pentru care primise un comision din contractul de livrare a tîmplăriei de aluminiu. Acesta este contextul în care între cei doi soți au intervenit neînțelegeri.

Bărbatul a fost reţinut cercetările fiind făcute de procurorii de la Parchetul de pe lîngă Tribunalul Neamț. Purtătorul de cuvînt al Parchetului de pe lîngă Tribunalul Neamț, procurorul Marius Ianuș, nu a răspuns la telefon reporterului Monitorul.

FOTO: generica.jpg

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending