Contactează-ne

Actualitate

Incendiu provocat intenționat. Au ars bunurile din trei camere și acoperișul unei case

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ duminică, 14 ianuarie, s-au produs două incendii, unul la Bozieni și altul la Piatra Șoimului ■ în primul caz a fost vorba despre o acțiune intenționată ■

De ceva vreme, mai ales după ultimul episod de iarnă și scăderea temperaturilor, nu este zi în care să nu se producă vreun incendiu prin localitățile județului. Conform unui comunicat de presă al ISU Neamț, nici duminică, 14 ianuarie, pompierii nu au „șomat”.

La ora 18:20 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o casă situată în localitatea Băneasa, din comuna Bozieni. La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Bozieni, Punctul de lucru Poienari și Detașamentul de pompieri Roman.

La sosirea primelor echipaje de intervenție incendiul se manifesta generalizat la acoperișul și în interiorul unei case, existând posibilitatea propagării la anexele gospodărești și la o casă din vecinătate. Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Au ars acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 30 mp și bunurile materiale din interiorul a trei încăperi. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost acțiunea intenționată. În jurul orei 13:30, pompierii au fost înștiințați și despre producerea unui incendiu într-o gospodărie din Poieni, comuna Piatra Șoimului.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Piatra Șoimului și Punctul de lucru Roznov. Incendiul s-a manifestat la o bucătărie de vară și la o anexă gospodărească în care erau depozitate plante furajere, existând posibilitatea propagării la locuință.

Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars construcția din lemn cu suprafața de 30 mp, bunurile din interiorul acesteia și o tonă de fân. Scânteile purtate de vânt și căzute pe materiale combustibile au fost cauza de producere a incendiului.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending