Contactează-ne

Actualitate

Incendiu devastator la Vânători Neamț

Știre publicată în urmă cu

în data de

Conform unui comunicat de presă al ISU Neamț, în cursul zilei de 26 decembrie, la ora 04:19, un apel la 112 a alertat pompierii despre izbucnirea unui incendiu în comuna Vânători-Neamț, pe strada Ștefan cel Mare. Detașamentul de pompieri din Târgu-Neamț a intervenit rapid la locul evenimentului.

La sosirea echipelor de salvare, focul se manifesta intens atât în interiorul casei, cât și la nivelul acoperișului, cu riscul de a se extinde către anexele gospodărești și o altă locuință din vecinătate. Pompierii au acționat prompt pentru localizarea și lichidarea flăcărilor.

„Din fericire în interiorul casei nu se aflau persoane. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric”, a transmis ISU Neamț. În seara de 25 decembrie , în jurul orei 22.00, pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu la o anexă a unui spațiu comercial situat în localitatea Curechiștea, comuna Grumăzești.

Incendiul s-a manifestat la obiecte din lemn depozitate într-o construcție în care era amplasată centrala termică. Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars patru uși din lemn și s-a deteriorat tâmplăria din pvc a construcției. Tot scurtcircuitul electric, se pare a fi fost și cauza acestui incident.

 

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending