Contactează-ne

Actualitate

ÎN ATENȚIA FURNIZORILOR DE SERVICII MEDICALE ÎN ASISTENȚA MEDICALĂ DE SPECIALITATE PENTRU SPECIALITĂȚI PARACLINICE

Știre publicată în urmă cu

în data de

În intervalul 20-25 iunie 2024 la sediul CAS Neamț este declarată sesiune de contractare pentru furnizorii de servicii medicale în asistența medicală de specialitate pentru specialitățile paraclinice, conform dispozițiilor art. 198 din HG nr. 521/ 2023 .

Vor fi respectate dispozițiile HG nr. 521/ 2023 pentru aprobarea pachetelor de servicii şi a Contractului-Cadru care reglementează condiţiile acordării asistenţei medicale, a medicamentelor şi a dispozitivelor medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate, Ordinului MS/CNAS nr. 1857/ 441/ 2023 privind aprobarea Normelor Metodologice de aplicare a Hotărârii Guvernului nr. 521/2023 pentru aprobarea pachetelor de servicii şi a Contractului-Cadru care reglementează condiţiile acordării asistenţei medicale, a medicamentelor şi a dispozitivelor medicale, în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate.

În perioada precizată, furnizorii interesați vor depune documentele prevăzute în opisul afișat pe site-ul CAS Neamț, www.casnt.ro.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending