Contactează-ne

Actualitate

Iar sunt restricții la apă!

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ compania a anunțat restricționarea serviciului de furnizare a apei pentru perioada 8-15 februarie, între ora 22.00 și 06.00 ■ pe 8 februarie, apa a fost întreruptă și între ora 08.00 și 16.00, la cererea primăriei, pentru o lucrare la Școala „Sergiu Celibidache” ■

Compania județeană ApaServ a anunțat prelungirea programului de restricționare a furnizării apei în municipiul Roman pentru intervalul 8-15 februarie 2024, între ora 22.00 și 0600. Scuza este aceeași: necumularea de apă în rezervoare din cauza secetei excesive.

„Din cauza perioadei secetoase ce a condus la scăderea drastică a nivelului pânzei freatice și a neacumulării apei din rezervoarele , din care se realizează alimentarea cu apă potabilă a utilizatorilor din Municipiul Roman, Compania Județeană ApaServ SA este pusă în situația neplăcuta de a furniza apă cu presiune redusă.

Există și posibilitatea întreruperii temporare a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă în Municipiul Roman, în perioada 08.02.2024 – 15.02.2024 în intervalul orar 22.00 – 06.00. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulțumim pentru înțelegere!”, este comunicatul de presă al operatorului regional de furnizare a servicilor de apă și canalizare.

Numai că și în cursul zilei de 8 februarie apa a fost întreruptă, cauza fiind legată de o solicitare a primăriei de a modifica soluția tehnică de branșare la rețea a Școlii Gimanziale ,,Sergiu Celibidache” din str. Bogdan Dragoș nr. 91, unde a fost finalizat un proiect de modernizare a unui corp de clădire, cel în care își desfășoară activitatea elevii de la clasele de muzică și arte plastică. Furnizarea a fost reluată la ora 16.00.

 

 

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending