Contactează-ne

Actualitate

Hugo Boss: cele mai bune 4 parfumuri bărbați

Știre publicată în urmă cu

în data de

Hugo Boss este unul dintre acele branduri pe care nu te poți opri niciodată să le menționezi atunci când vrei să vorbești depsre cele mai bune parfumuri bărbați. Este o companie care de ani de zile a reușit să recreeze perfect, prin parfumurile sale, ceea ce caută un bărbat ori de câte ori este aplicat unul dintre parfumurile sale. Hugo Boss are un indice mare de excelență în ceea ce face și astăzi este deja considerat un brand clasic și infailibil de îndată ce este observat pe raft. Ținând cont de impactul lor mare și de faptul că, cu siguranță vei obține tot ce ai nevoie, iată care sunt 4 dintre cele mai bune parfumuri bărbați de la Hugo Boss.

Parfum Hugo Boss Bottled

Începem cu unul dintre cele mai achiziționate parfumuri barbati Hugo Boss din istoria sa, vorbim despre Boss Bottled, un parfum gândit în totalitate ca un parfum de purtat de către cei mai eleganți și sofisticați bărbați. Cu acest parfum vei intra și în grupul select al bărbaților moderni, cărora le place totul în perfectă ordine, inclusiv imaginea lor. De aceea are acel aer de parfum făcut pentru orice moment din calendar. Are și note de mahon, lemn de santal, măslin și totodată vanilie, pentru a-ți oferi o aromă dulce, caldă. Are o longevitate moderată și, de asemenea, un silaj similar. Nu ratați acest parfum Hugo Boss dacă doriți să participați cu încredere la o ocazie specială, unde vreți să faceți impresie.

Parfum Hugo Boss The Scent

Hugo Boss The Scent este un parfum care este fidel față de ceea ce reprezintă acest brand de ani de zile, fiind o explozie de sensibilitate, dar și un parfum ce-ți trezește simțurile. Cu Hugo Boss The Scent te confrunți cu o esență cu adevărat magnifică, dar cu o mare intensitate. Acesta chiar trebuie să ofere o esență foarte masculină, dar pe care o explorează într-un mod diferit. Creatorii săi, Bruno Jovanovic si Pascal Guarin, au conceput acest parfum Hugo Boss cu note de ghimbir, bergamotă și mandarină, astfel încât să te simți fresh în orice situație, ținând cont că are și o longevitate moderată și traseu. Este un parfum care se potrivește perfect vara. Dacă sunteți în căutarea unui parfum puternic, plin de emoție, încercați Hugo Boss The Scent.

Parfum Hugo Boss Just Different

Unul dintre cele mai riscante pariuri pe care creatorii parfumurilor Hugo Boss le-au proiectat este Hugo Boss Just Different, un parfum care se inspiră din rebeliune, avangardă, ireverență și multe alte adjective pentru ceea ce are nevoie un bărbat pentru a se diferenția de restul. Cu el, vei ieși imediat în evidență față de orice alt tip de parfum pe care l-ai văzut până în prezent. Merită să subliniem motivul pentru acest lucri și este că, datorită notelor alese, a fost posibilă realizarea unei structuri interne care nu seamănă deloc cu ceea ce a făcut Hugo Boss înainte. Are note de frezie, busuioc, labdanum și mentă care se unesc cu o longevitate moderată și un silaj moderat, într-un parfum care este cu siguranță perfect pentru iarnă.

Parfum Hugo Boss Boss Orange

Unul dintre cele mai curioase parfumuri pentru bărbați care există este Hugo Boss Boss Orange, acest parfum are o tendință marcată de a face fiecare bărbat care îl poartă să arate cu adevarat unic, dar fără a pierde puterea masculină care îi caracterizează atât de mult. Însăși combinația acestui parfum a devenit destul de importantă în concepția unui parfum unic. Acesta oferă note de coriandru, de asemenea de măr roșu precum și de vanilie. Această combinație fructată cu elemente dulci îl face unul dintre cele mai atractive parfumuri, și îl face potrivit în special pentru o perioadă caldă precum primăvara. Acesta are o longevitate de lungă durată și un silaj moderat.

Parfumul personal este o zonă pe care trebuie să o explorați în încercarea de a găsi acea aromă care vă reprezintă și pe care să o însușiți stilului dumneavostră.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending