Contactează-ne

Prima pagină

Hoții care acţionau în toiul nopții prin parcările de pe E85 au fost prinși. Arestări dispuse după descinderi

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ trei persoane au fost arestate preventiv de către magistrații de la Judecătoria Roman ■ acuzații au sustras combustil din rezervoare, vin și medicamente ■

Cercetările în acest caz s-au concretizat pe 1 mai 2024, după ce, la data de 20 aprilie a acestui an, la ora 05.30, cadrele de la Secţia de Poliţie Rurală Săbăoani erau sesizate, printr-un apel la numărul de urgenţă 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că din rezervorul unui TIR, parcat pe E85, a fost sustras combustibil.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat faptul că, la data sesizării, în jurul orei 00.30, şoferul, care dorea să se odihnească, a parcat ansamblul auto, în afara localităţii Săbăoani, pe sensul de deplasare Iaşi spre Roman. Spargerea ar fi avut loc în jurul orei, 02.00, fiind sustraşi 370 litri combustibil, iar din semiremorcă 200 de litri de vin.

„Pe 1 mai ac., cadrele Secţiei Rurale Săbăoani, cu sprijinul poliţiştilor de investigaţii criminale, al criminaliştilor, din cadrul Poliţiei Roman şi al luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale Neamţ, au pus în executare trei mandate de percheziţie, la imobilele unor persoane bănuite de comiterea de infracţiuni de furt calificat“, a transmis Poliţia Neamţ.

În timpul descinderilor, au fost descoperite 20 de sticle de vin premium, cu caracteristici similare celor sustrase în noaptea de 20 aprilie, ambalate în cutii din lemn şi mai multe cutii de medicamente, cu lot similar unora reclamate a fi furate dintr-o autoutilitară, parcată pe DN2-E85 în noaptea de 17 spre 18 octombrie 2023.

Au mai fost ridicate recipiente din plastic cu miros specific de combustibil, 70 litri de motorină, actele unui autoturism, reclamate ca furate în aprilie 2024 şi mai multe telefoane mobile. În baza probelor adunate, trei persoane, cu vârste între 35 şi 44 de ani, din Roman, au fost reţinute. Astăzi, 2 mai 2024, cei trei suspecți au fost arestați preventiv.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending