Contactează-ne

Actualitate

Hoţ cu nărav

Știre publicată în urmă cu

în data de

Un tînăr de 23 de ani, din judeţul Bacău, s-a obişnuit să fure din locuinţele cetăţenilor din comuna Moldoveni însă, în cele din urmă, a fost capturat de oamenii legii. Acesta a fost identificat pe 12 februarie, de lucrătorii din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Români, în prezent fiind cercetat sub aspectul comiterii mai multor infracţiuni de furt calificat din locuinţe.

În seara de 7 februarie, în jurul orei 19, tînărul s-ar fi deplasat la locuinţa unei femei de 74 de ani, din comuna Moldoveni, iar prin escaladarea unui gard ar fi pătruns fără drept în curtea locuinţei acesteia, de unde ar fi sustras o bicicletă. Tot în februarie, în timpul nopţii, tînărul ar fi pătruns fără drept în locuinţa unei femei de 45 de ani, din Moldoveni şi în casa unui bărbat de 52 de ani, tot din Moldoveni, cu intenţia de a sustrage băuturi alcoolice şi bani, iar întrucît nu a găsit ceea ce căuta, a părăsit ambele locuinţe fără a sustrage bunuri. În noaptea de 10/11 februarie, tînărul din Bacău ar fi intrat fără drept şi în locuinţa din comuna Moldoveni, aparţinînd unei femei din Roman, de unde ar fi sustras circa 150 litri de vin, dar şi articole de îmbrăcăminte în valoare de 2.000 de lei“, a anunţat conducerea Poliţiei Neamţ.

Individul a fost reţinut luni, pentru 24 ore, şi încarcerat în arestul IPJ Neamţ, urmînd să fie prezentat procurorului cu propunerea de arestare preventivă. Într-un alt caz, poliţiştii din Bicaz au fost sesizaţi pe 10 februarie despre faptul că un bărbat de 33 de ani, din Borca, a fost deposedat prin violenţă de o sumă de bani, autorul fiind necunoscut. Cercetările au stabilit că în timp ce se deplasa spre casă, victima a fost acostată de un tînăr de 28 de ani, din Vînători Neamţ. Agresorul a lovit bărbatul cu pumnii în faţă, iar cînd a căzut la pămînt i-a luat banii. Pe 12 februarie suspectul a fost reţinut urmînd a fi prezentat Parchetului de pe lîngă Judecătoria Bicaz, cu propunere de arestare preventivă. (T. CIOBOTARU, G. MUNTEANU)

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending