Contactează-ne

Politica

Horoscop chinezesc 2023: ce aduce Anul Iepurelui de Apă

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ Anul Iepurelui de apă începe duminică, 22 ianuarie 2023 și se va încheia pe 9 februarie 2024 ■ zodiile sunt determinate de anul nașterii ■ Semnul Iepurelui este un simbol al longevității, păcii și prosperității în cultura chineză ■ 2023 va fi un an al speranței

În zodiacul chinezesc sunt 12 zodii, fiecare cu specificul său, după cum urmează: Șobolan, Bou, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cal, Capră, Maimuță, Cocoș, Câine Și Porc. Astrologia chineză încorporează, de asemenea, cele cinci elemente – apă, metal, lemn, pământ și foc – iar zodiacul trece printr-un element diferit în fiecare an.

Iepurele simbolizează norocul, răbdarea, prosperitatea și vigoarea, în timp ce elementul Apă reprezintă sensibilitatea, intuiția și pacea interioară. Astfel, ne putem aștepta la un 2023 mai răbdător și mai blând, cu câteva momente norocoase.

Iepure (cei născuți  în 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, etc)

2023 este anul Iepurelui, iar cei care sunt născuți sub acest semn trebuie să fie pregătiți pentru un an complicat. Astrologii sugerează să faceți „eforturi suplimentare peste tot și să faceți față provocărilor” direct.

Anul va începe cu niște bani, anumite investiții pe ar putea oferi profituri. Evitați însă să cheltuiți prea mult. Țineți aproape prietenii adevărați și nu cumpărați lucruri de care nu aveți nevoie. Anul acesta nu se anunță lin, dar există mereu vreme bună după furtuni.

Dragon (cei născuți în 1952, 1964, 1976, 1988, 2000)

Averea dragonilor va fi afectată dar experții spun că nativii zodiei „nu trebuie să se îngrijoreze prea mult”, deoarece stele norocoase îi vor ghida. Din punct de vedere al carierei, lucrurile vor merge foarte bine. În afacerile de inimă dragonii vor avea un tablou mai degrabă liniar.

Dragonul va avea multe oportunități de a reuși atunci când va ști exact ce vrea să realizeze. Faceți planuri clare, liste pentru lucrurile de făcut limpezi, în fucție de ceea ce trebuie să faceți. În 2023, un bărbat nobil sau cineva din cercul său social poate oferi protecție și îndrumări.

Șarpe  (cei născuți în 1953, 1965, 1977, 1989, 2001)

2023 se va „dezvolta lin într-o direcție bună”, iar norocul Șarpelui „va fi în general stabil”. Din păcate, începutul lui 2023 va fi dur. Așteaptă-te ca anul să înceapă cu o grămadă de probleme cu care trebuie să te confrunți, care, fără îndoială, îți vor pune nervii la încercare. Nu lăsați asta să vă oprească. Pregătiți-vă să faceți modificările necesare pentru obiectivele pentru 2023. Se poate aștepta un an încărcat pentru Semnul șarpelui, întrebarea este dacă va fi productiv. Șarpele va trebui să fie atent să facă alegerile corecte cu oportunitățile care se oferă.

Cal (cei născuți  în 1942, 1954, 1966, 1978, 1990)

Cei născuți în anul Calului vor avea un an conflictual, care va influența îndeosebi averea acestora. 2023 va fi plin de suișuri și coborâșuri, iar la locul de muncă trebuie avută mai multă grijă. Problemele nu se termină aici pentru că s-ar putea să ai și probleme cu a fi pe aceeași pagină cu rudele tale. Dar dacă ai sperat la un moment special în viață, 2023 îți poate adduce, neașteptat, fericire și success.

Capră (cei născuți în 1943, 1955, 1967, 1979, 1991)

Anul 2023 este „relativ turbulent” pentru Capră. Este de preferat să fie abordat cu „optimism” și cu perspectiva de a profita de vremurile bune. Perspectivele de carieră sunt bune, Capra fiind ocrotită de semnele de bază.

Semnul Caprei are o combinație unică de stele pozitive în 2023. În timp ce mulți oameni ar putea avea probleme în a-și rezolva necazurile, capra poate interveni și transforma problemele în oportunități. Când ești capabil să oferi valoare celorlalți și să-i ajuți să-și depășească obstacolele, acest lucru se va traduce în cele din urmă în oportunități pentru tine iar succesul va urma în mod natural.

Maimuță (cei născuți  în 1956, 1968, 1980, 1992, 2004)

Maimuța  va fi ocrotită de stele norocoase deși 2023 va fi un plin de suișuri și coborâșuri pentru aceasta. Începutul anului 2023 arată destul de bine, deoarece va fi în compania multor oameni care o vor sprijini. Acest lucru, la rândul său, ar putea duce la o promovare, așa că așteptați-vă la o poziție mai bună și la salariul care vine cu aceasta. Varietatea este condimentul vieții și aceasta este direcția ta pentru relații și dragoste. Ați putea întâlni o mulțime de oameni noi și interesanți.

2023 poate fi un an spiritual pentru Semnul Maimuței. Spiritualitatea nu este neapărat religioasă, ea ține și de modul în care perfecționezi intuiția, ca să vezi lucrurile așa cum sunt și să anticipezi ceea ce urmează, indiferent de ceea ce oferă viața. O spiritualitate sporită oferă capacitateaa de a prevedea lucruri, o abilitate valoroasă benefică în fiecare aspect al vieții tale.

Cocoș (născuți în 1957, 1969, 1981, 1993, 2005)

Cocoșii vor trage ponoase de pe urma Anului Iepurelui, acesta fiind un an nefavorabil zodiei. Puneți-vă parteneriatele profesionale în așteptare pentru moment. Există șansa ca reputația lor să fie atinsă în această lună, făcându-l un moment nepotrivit pentru a extinde afacerile și parteneriatele. În plus, e bine să evitațe investițiile sau activitățile riscante precum jocurile de noroc.

Pentru a depăși problemele care apar, cocoșii vor trebui să muncească în plus și să fie optimiști. Dacă banii și cariera nu vor reprezenta un mare succes, în schimb există șansa de a-și găsi iubirea.

Câine (cei născuți  în 1958, 1970, 1982, 1994, 2006)

Cei aflați în zodia Câinelui vor avea partea de un declin al sănătății și al banilor. Vor trebui să fie atenți în ambele domenii. Dacă locuiesc cu o persoană în vârstă este momentul să arate precauție, deoarece acesta s-ar putea îmbolnăvi grav. Cheltuielile din 2022 ar putea afecta situația financiară și pentru 2023.

În privința carierei și a dragostei, câinii sunt sfătuiți să-și fie realiști , astfel încât perspectivele generale să devină treptat mai bune.

Porc (cei născuți în 1971, 1983, 1995, 2007)

Casa banilor rămâne bogată pentru porc, dar trebuie există riscul de a se îmbolnăvi și de pierdere a proprietății. Cea mai mare parte a problemelor este probabil să vină din faptul că te-ai gândit prea mult la multe lucruri. Puteți continua să vă loviți cu capul de peretele peste ele, dar nicio schimbare nu va veni decât dacă este menită. De asemenea, fiți puțin precaut când semnați documente sau contracte pentru a evita problemele legale.

Anul Iepurelui este un an în care e preferabil să muncească  din greu pentru a avea  câștiguri neașteptate.

Șobolan (cei născuți în 1948, 1960, 1972, 1984, 1996)

Șobolanul este primul semn dintre cele 12 zodii, în timp ce Iepurele este al patrulea. Aceste ramuri tind să fie în competiție spun astrologii. Cei născuți în această zodie vor avea un an dificil.

Există o posibilitate de mutare și renovare, așa că pregătiți-vă pentru spații noi și poate chiar pentru mobilier nou. Este bună o schimbare de acest fel. Dar fiți, de asemenea, atenți când vine vorba de sănătatea celor rămași acasă.

Bou (cei născuți în 1949, 1961, 1973, 1985, 1997)

Conform astrologiei chineze, printre cele 12 zodii animale, Boul este al doilea, iar Iepurele este al patrulea. Pozițiile a doua și a patra se ajută reciproc, indicând noroc în acest an. Dar oricine are semnul boului este încurajat să muncească din greu pentru a avea un an și mai bun.

Dragostea este în aer, iar dacă cei născuți în anul Boului sunt singuri, acum este momentul să își găsească perechea. Lăsând la o parte chestiunile de dragoste, este, de asemenea, un moment minunat pentru a planifica cariera pentru restul anului.

Tigru (cei născuți în 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2022)

Avutul  tigrilor este în creștere față de 2022 și se spune că aceștia au șansa de a trăi confortabil în viață și în muncă. Succesul financiar acumulat în această lună ar putea urma cariera tigului pentru restul anului. Cu toate acestea, amintiți-vă să rămâneți modești indiferent ce bani veți primi.

Tigrul riscă să aibă parte de răsturnări de situație și de riscuri.  Cei născuți în Anul Tigrului sunt sfătuiți să învețe din eșecuri și să fie calmi în situații dificile,  evitând conflictele.

 

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending