Contactează-ne

Actualitate

Hora Unirii la Piatra-Neamț

Știre publicată în urmă cu

în data de

Primăria Piatra-Neamț organizează, alături de Cercul Militar Piatra-Neamț, un eveniment dedicat sărbătoririi a 165 de ani de la Unirea Principatelor Române. Una din cele mai importante înfăptuiri din istoria țării noastre va fi marcată printr-o manifestare care va uni pietrenii în tradiționala Horă a Unirii, de la ora 12:00, în Piața Curtea Domnească.

Pe lângă intonarea imnului național și Hora Unirii, pietrenii se vor bucura de spectacolul pregătit de Ansamblul Folcloric „Floricică de la munte” și soliștii Laurențiu Marian, Florin Mihuț și Paula Andrei, iar evenimentul va fi completat de parada „Tricolorului Călător”, un drapel de 120 de metri care va fi purtat de sute de tineri pe traseul Casa de Cultură – Bulevardul Republicii – Curtea Domnească, încheindu-se cu un spectacol al Grupului de Tradiții „Macoveiu” Padina, din Buzău.

Vă invităm să ne prindem cu toții în Hora Unirii și să ne bucurăm de lucrurile care ne aduc împreună!

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Batalionul 634 Infanterie „Mareşal Józef Piłsudski”, Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț și Asociația Culturală STAR.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending