Contactează-ne

Actualitate

Gratuitate de 30 de minute în parcările de la Piața Centrală

Știre publicată în urmă cu

în data de

Clienții Pieței Centrale care vin cu mașina la cumpărături beneficiază de o facilitate în parcările din zonă: începând de astăzi, 15 februarie, Primăria Piatra-Neamț, prin societatea Parking SA, oferă gratuitate în parcările amenajate în vecinătatea pieței pentru 30 de minute.

 

Această opțiune este afișată la cele trei parcometre montate în zonă – două dintre acestea situate în vecinătatea străzii Baltagului (zona fostei fabrici 8 Martie, respectiv Panmont) și unul  pentru locurile de parcare din zona Forum Center). Tot începând de astăzi, angajații societății Parking oferă asistență clienților care accesează serviciile de la parcometre.

 

Decizia privind instituirea gratuității pentru 30 de minute în parcările din Piața Centrală a fost luată încă de anul trecut, prin hotărâre de Consiliu Local, însă ea nu a fost implementată până acum deoarece a fost nevoie de sincronizarea cu noile sisteme (parcometre).

 

„În calitate de primar al municipiului Piatra-Neamț am căutat mereu să găsesc facilități pentru pietreni, fie că vorbim de oamenii simpli, sau de micii producatori și comercianți. Mă bucur să pot anunța o nouă astfel de măsură. Începând de astazi, cei care vin să facă diverse cumpărături în Piața Centrală și în zona adiacentă vor beneficia de gratuitate la parcarea autoturismelor timp de 30 minute. Este o măsură care îi sprijină atât pe cumpărători, cât și pe comercianți, pentru că astfel încurajăm economia locală. Am ținut foarte mult la implementarea acestei măsuri pentru că îmi doresc ca Piața Centrală să fie principalul mall de la care pietrenii și nu numai ei să cumpere alimente și alte produse de uz casnic”, a declarat primarul Municipiului Piatra-Neamț, Andrei Carabelea.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending