Contactează-ne

Actualitate

Gospodărie în flăcări din cauza jarului căzut din sobă

Știre publicată în urmă cu

în data de

O gospodărie din Pipirig a fost cuprinsă de flăcări, duminică seara, 4 decembrie, şi două persoane au ajuns la spital, după ce au suferit atacuri de panică. Conform pompierilor, incendiul afost provocat de jarul căzut din sobă, iar flăcările au afectat acoperişul unei case şi anexe gospodăreşti.

“La ora 21.17 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o casă în localitatea Leghin din comuna Pipirig.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Pipirig, Detașamentul de pompieri și SAJ Târgu Neamț.

La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la acoperișul locuinței și anexelor gospodărești.

Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars acoperișul casei și anexelor gospodărești pe o suprafață de 300 mp și bunurile materiale aflate în anexele gospodărești și s-a deteriorat planșeul casei.

Două persoane, un bărbat de 52 de ani și o femeie de 50 de ani, au suferit atacuri de panică. Aceastea au fost preluate și transportate de echipajele SMURD și SAJ la CPU Târgu Neamț.

Jarul căzut din sistemele de încălzire a fost cauza probabilă de producere a incendiului”, au comunicat reprezentanţii ISU Neamţ.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending