Contactează-ne

Actualitate

George Lazăr, preşedintele PNL Neamţ: “Să fim uniți, să fim puternici şi să ne asumăm responsabilitatea pentru moştenirea pe care am primit-o: România!”

Știre publicată în urmă cu

în data de

George Lazăr, preşedintele PNL Neamţ, prezent la Iaşi, alături de premierul Nicolae Ciucă, la manifestările organizate cu ocazia împlinirii a 164 de ani de la Mica Unire, a transmis un mesaj de unitate, un mesaj prin care îndeamnă la luptă, cu îndârjire, pentru binele poporului român.

“🇷🇴 Românii şi-au unit granițele, dar mai ales inimile, care bat în acelaşi ritm, al poveştii unui singur popor.

Momentul Unirii Principatelor Române, în urma dublei alegeri a domnitorului moldav Alexandru Ioan Cuza, atât în Moldova, cât şi în Țara Românească, este astăzi simbolul realizării celui mai mare ideal al înaintaşilor noştri: statul român.

📖 Istoria pune acest eveniment la baza creării României de astăzi, un stat unitar care reuneşte toți românii care trăiesc în spiritul aceloraşi tradiții, vorbesc aceeaşi limbă şi au o moştenire istorică şi culturală comună; un mare pas înainte către România Mare, către independență şi către recunoaşterea în spațiul internațional al statului suveran român.

✒ Un rol deosebit l-au jucat oamenii politici ai momentului, care au luptat pentru a uni românii nu doar în spirit şi conştiință, cât şi în lege.

Lor le suntem datori să păstrăm aceeaşi pasiune când vorbim despre țară şi să luptăm cu aceeaşi îndârjire pentru binele poporului român.

🤝 Să fim uniți, să fim puternici şi să ne asumăm responsabilitatea pentru moştenirea pe care am primit-o: România!

La mulți ani, dragi români!”, este mesajul preşedintelui PNL Neamţ, George Lazăr.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending