Contactează-ne

Actualitate

George Lazăr, preşedintele PNL Neamţ: “Cu multă bucurie şi smerenie în suflet, întâmpinăm astăzi Sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva”

Știre publicată în urmă cu

în data de

George Lazăr, preşedintele PNL Neamţ, a transmis un mesaj tuturor nemţenilor cu ocazia Sărbătorii Sfintei Cuvioase Parascheva:

“Cu multă bucurie şi smerenie în suflet, întâmpinăm astăzi Sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva.

Primim această zi ca pe o binecuvântare creştinească, mai ales, aici, în zona Moldovei, unde astăzi mii de credincioşi se află în pelerinaj la Racla Sfintei Cuvioase, la Iaşi.

Ne alăturăm lor, prin rugăciune şi credință, cu sufletul încărcat de recunoştință pentru tot ceea ce am primit de la Bunul Dumnezeu, cu ajutorul mijlocitoarei noastre, care se odihneşte întru cele sfinte la Catedrala Mitropolitană din Iaşi.

În tradiția populară, Sfânta Cuvioasă Parascheva este cunoscută şi drept Sfânta Vineri sau Vinerea Mare, adesea prezentă în poveşti şi basme ca trimisul Lui Dumnezeu pentru a face dreptate celor buni, cu înțelepciune şi blândețe.

În această zi sfântă, Cuvioasa Parascheva să vă binecuvinteze cu sfintele sale daruri, sănătate, bucurie şi credință, pace în casele dumneavoastră şi linişte în suflete!

La mulți ani binecuvântați de Domnul tuturor celor care poartă frumosul nume al Sfintei Parascheva!”.

Citește știrea
Un comentariu

Un comentariu

  1. Dorice

    14 octombrie 2023 at 9:50 PM

    Asa cum o intampini si pe doamna Albu,de la ambulanta?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending