Contactează-ne

Actualitate

George Lazăr, preşedintele PNL Neamţ: “Colaborarea dintre administrația publică locală și mediul de afaceri este cheia pentru a atrage resursele”

Știre publicată în urmă cu

în data de

George Lazăr, preşedintele PNL Neamţ, a participat, recent, la o întâlnire cu oamenii de afaceri din comuna Alexandru cel Bun. Concluzia discuţiilor purtate a fost, conform celor declarate de fruntaşul liberal nemţean, că, pentru a atrage resursele și expertiza de care este nevoie, soluţia o reprezintă colaborarea dintre administrația publică locală și mediul de afaceri.

 

“În urma întâlnirii cu oamenii de afaceri din Alexandru cel Bun, vă împărtășesc câteva gânduri cheie despre discuțiile și perspectivele discutate de noi.

În primul rând, le mulțumesc domnului domnului primar al comunei, Ion Rotaru și domnului viceprimar, Lazarov Valeriu, pentru invitația de a participa la această întâlnire.

Alături de mine au fost prezenți domnii subprefecţi Adrian Ciobanu și Iulian Jugan

Am abordat o serie de subiecte importante pentru comunitatea noastră.

Am discutat despre provocările cu care ne confruntăm la nivel local, precum și despre cele mai eficiente moduri de a moderniza și dezvolta zona aceasta.

Bineînțeles că în acest demers, un rol central este jucat de atragerea fondurilor guvernamentale şi europene, dar şi a investitorilor dispuşi să îşi dezvolte afaceri şi proiecte în această zonă.

Colaborarea dintre administrația publică locală și mediul de afaceri este cheia pentru a atrage resursele și expertiza de care avem nevoie. Oamenii de afaceri din Alexandru cel Bun sunt antreprenori performanți, cu experiență, dar mai ales oameni dornici să construiască în comunitatea lor.

Avem un angajament comun pentru dezvoltarea comunității din Alexandru Cel Bun, pe care îl vom respecta cu siguranță.

Trebuie să transformăm aceste discuții în acțiuni concrete pentru a aduce îmbunătățiri reale calității vieții localnicilor de aici.

Prin eforturi comune, suntem hotărâți să construim o comunitate prosperă, cu condiții moderne de trai pentru toată lumea, aici, la Alexandru cel Bun!”, a declarat George Lazăr, preşedintele PNL Neamţ.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending