Contactează-ne

Actualitate

George Lazăr, preşedintele PNL Neamţ: “Ceahlăul cel falnic, un Athos al României pe care noi, nemțenii, îl iubim şi cu care ne mândrim”

Știre publicată în urmă cu

în data de

George Lazăr, preşedintele PNL Neamţ, prezent la ziua comunei Ceahlău, a opinat că masivul montan din inima judeţului Neamţ e una dintre cele mai frumoase destinaţii turistice din şară. De asemenea, din punct de vedere al spiritualităţii, l-a comparat cu muntele Athos.

“Am sărbătorit ziua comunei Ceahlău, la poalele masivului montan care creşte din inima județului Neamț şi ne bucură cu frumusețea sa naturală deosebită.

Alături de familie, prieteni buni, de domnul primar al comunei Ceahlău, Dan Coroama şi domnul primar al oraşului Piatra Neamț, Andrei Carabelea, am fost la Durău şi ne-am bucurat de una dintre cele mai frumoase destinații montane din întreaga țară.

Neamțul are nenumărate frumuseți care merită explorate.Ţinutul mânăstirilor, un spațiu sacru al credinței şi tradiției, este înzestrat cu cele mai fascinante creații ale naturii, cheile Bicazului, muntele Ceahlău, păduri bogate şi ape în care şi-au împletit poveştile scriitori mari ai României, îndrăgostiți de Neamț: Creangă, Hogaş”, a declarat George Lazăr.

Preşedintele PNL Neamţ a mai opinat că e nevoie de investiţii pentru a dezvolta judeţul, pe măsura frumuseţii sale naturale.

“Trebuie să dezvoltăm Neamțul. Trebuie să investim aici, acasă, unde Dumnezeu ne-a binecuvântat cu atâta frumusețe, spiritualitate, legendă.

Prin munții Neamţului, ca în cartea lui Calistrat Hogaş, găsim linişte, pace sufletească, găsim un colț din România frumoasă!

Ne-am simțit tare bine la Ceahlău şi revenim, de fiecare dată, cu inima deschisă şi cu bucurie.

La mulți ani tuturor locuitorilor din această zonă binecuvântată!

Vă aşteptăm în Neamț, la Ceahlău, unde istoria, poveştile, credința se îmbină cu natura şi cu oamenii primitori şi harnici pe care îi veţi găsi aici!”, a mai transmis George Lazăr.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending