Contactează-ne

Actualitate

George Lazăr, președinte PNL Neamț: Premiem performanța în sport!

Știre publicată în urmă cu

în data de

Consilierii județeni liberali au depus astăzi un proiect de hotărâre a Consiliului Județean pentru susținerea echipei județene de fotbal ACSM Ceahlăul Piatra Neamț cu suma de 600.000 de lei.

Proiectul vine în sprijinul dezvoltării sportului local și, în mod particular, a echipei de fotbal Ceahlăul Piatra Neamț, un simbol identitar important pentru comunitatea din Neamț, cu care ne mândrim. Suma propusă va fi utilizată pentru a premia performanța jucătorilor și a antrenorilor acestora. Ne dorim ca ACSM Ceahlăul Piatra Neamț să facă performanță în continuare și suntem încrezători că acest fond de susținere va oferi un impuls semnificativ echipei, în completarea investițiilor pe care domnul Ioan Anton Măzărianu le face pentru susținerea acestei echipe de ani buni.

Îmi doresc să precizez că întregul merit pentru performanța acestei echipe se datorează jucătorilor, antrenorilor și domnului Măzărianu care a finanțat fotbalul nemțean și a asigurat cadrul necesar pentru ascensiunea echipei județene. Niciun partid politic nu poate monopoliza acest subiect și este important de precizat că aceste rezultate vin după eforturi susținute, investiții și multă muncă, pentru care felicit întreg colectivul ACSM Ceahlăul Piatra Neamț, alături de domnul Ioan Anton Măzărianu, cei care au obținut această victorie pentru noi toți!

Primăria municipiului Piatra Neamț, la inițiativa domnului primar, Andrei Carabelea, va oferi, de asemenea, suma de 200.000 de lei pentru susținerea echipei, o sumă pe care ne dorim să o completăm, prin Consiliul Județean, pentru a încuraja sportul nemțean să se dezvolte și să urce până la cel mai înalt nivel.

Rezultatele remarcabile se construiesc prin ani de muncă, profesionalism și dedicare, iar promovarea ACSM Ceahlăul Piatra Neamț în Liga a 2-a de fotbal înseamnă pentru comunitatea noastră un mare succes, care ne readuce în prim-planul fotbalului românesc. Nu numai că un astfel de rezultat trebuie răsplătit, dar mai ales trebuie menținut, iar acest lucru nu se poate face fără investiții. Fotbalul este un sport care solicită și care necesită echipament de calitate, un spațiu de antrenament dotat cu cele necesare, jucători motivați.

Dacă întregul județ s-a bucurat sincer pentru reușita echipei noastre de fotbal, este necesar și normal ca autoritățile locale să contribuie la susținerea acesteia, a sportului în general și a performanței în orice domeniu.

Sperăm ca majoritatea din Consiliul Județean să susțină inițiativa noastră și să privească dincolo de culoarea politică, către importanța promovării și sprijinirii fotbalului județean.

Suntem mândri de ACSM Ceahlăul Piatra Neamț, ne bucurăm alături de întreaga echipă și suntem alături de ei nu doar la meciuri, ci mai ales atunci când trebuie să ne gândim la cum se susține performanța!

 

George Lazăr, președinte PNL Neamț

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending