Contactează-ne

Actualitate

George Lazăr, la întâlnirea cu doamnele şi domnişoarele liberale: “Doamnele reprezintă o forță şi o sursă de inspirație, energie şi asumare pentru noi toți”

Știre publicată în urmă cu

în data de

Preşedintele PNL Neamţ, George Lazăr, a participat, în acest week-end, la o întâlnire cu doamnele şi domnişoarele liberale din zona Roman Metropolitan. Întâlnirea a fost iniţiată de Organizaţia Femeilor Liberale din Neamţ şi la ea au participat şi alţi lideri liberali.

“Am fost invitatul unei frumoase întâlniri cu doamnele şi domnişoarele liberale din zona Roman Metropolitan, inițiată de Organizația Femeilor Liberale din Neamț.

În județul nostru, doamnele reprezintă o forță şi o sursă de inspirație, energie şi asumare pentru noi toți, de aceea astfel de întâlniri sunt întotdeauna o plăcere pentru mine şi un prilej excelent de a construi noi colaborări.

Alături de mine, au onorat invitația primită domnul senator, Eugen Țapu-Nazare şi domnul deputat Laurențiu Dan Leoreanu, colegii de la organizația de tineret şi seniori, precum şi numeroşi consilieri locali şi judeteni ai PNL Neamt.

Pentru organizarea acestei festivități şi pentru întreaga implicare, le felicit pe doamna consilier județean, Mihaela Isciuc, pe doamna Gabriela Banu,  preşedinte OFL Neamt şi pe toate colegele noastre, parte a acestei echipe excepționale, care, prin activitatea lor îşi aduc aportul la proiectele liberale.

Vreau, de asemenea, să le mulțumesc, atât pentru sprijinul acordat, cât şi pentru prezența dumnealor astăzi, domnilor primari care susțin dezvoltarea şi inovația în comunitățile locale nemțene.

Felicitări, domnului primar Lungu Albert de la Doljesti, Stefan Lucaci de la Tămăşeni, Arghiropol Octavian Dănuț de la Bozieni, Cristian Baciu de la Horia, Dănuț Lupu de la Trifeşti, Grigoraş Miluc de la Ruginoasa, Adrian Ciobanu de la Cordun, Pavel Beresoae de la Gherăieşti, doamnelor şi domnilor viceprimari, cât şi echipelor dumnealor, pentru întreaga implicare.

A fost o adevărată bucurie să ne întâlnim, în Parcul Municipal din Roman, cu aproape 400 de doamne, care, prin munca şi viziunea lor, ne dau încredere că echipa noastră este una bine închegată, cu valori solide şi cu multă deschidere către performanţă.

Am simțit o mândrie profundă să le văd pe colegele noastre îmbrăcând portul popular astăzi, pentru a sublinia că totul, în ceea ce construim împreună, porneşte cu Dumnezeu şi cu respectul față de tradiția şi cultura românească.

Suntem o =echipă bogată la Neamț.

Avem oameni valoroşi, frumoşi, şi care au multe de arătat în zona administrativă. Am mare încredere în fiecare în parte şi ştiu că, alături de o echipă unitară, bine consolidată şi echilibrată, vom face performanță aici, acasă, la Neamț.

Avem =alegeri în curând. Privind în perspectivă, mă bucur că împreună constituim o forță care se mobilizează activ pentru viitorul nemțenilor!

Dragi colegi şi colege, vă felicit, vă sunt, întotdeauna alături şi vă încurajez să țintiți cât mai sus!”, a declarat George Lazăr, preşedintele PNL Neamţ.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending