Contactează-ne

Actualitate

Gala Generațiilor, manifestare de tradiţie la Zilele Orașului – Piatra Fest 2023

Știre publicată în urmă cu

în data de

Gala Generaţiilor, o manifestare devenită de tradiţie în cadrul Zilelor Oraşului Piatra Neamţ, nu avea cum să lipsească nici din calendarul sărbătorii din 2023. Gala presupune premierea tinerilor care reprezintă cu mândrie municipiul la competițiile școlare, premierea profesorilor lor îndrumători, dar și a acelor membri ai comunității care sunt un exemplu de dăruire și respect în familie.

„În prima zi a Piatra Fest 2023 îi sărbătorim deopotrivă pe tinerii comunității pietrene și pe seniorii acesteia. Pentru că ne reprezintă cu cinste orașul în țară și în străinătate și pentru că sunt adevărate modele de iubire, respect și înțelegere, îi premiem pe elevi, profesori și pe cei care celebrează 50 de ani căsnicie la Gala Generațiilor, un eveniment cu multă emoție și apreciere pentru oamenii din orașul nostru drag”, a declarat primarul municipiului Piatra Neamţ, Andrei Carabelea.

Aşadar, şi la această ediție a Zilelor Orașului vor fi premiaţi tinerii cu rezultate remarcabile la etapele naționale și internaționale ale concursurilor și olimpiadelor, pe cei care i-au ghidat în atingerea performanțelor și cuplurile care sărbătoresc 50 de ani de căsnicie.

Gala Generațiilor 2023 va avea loc joi, 22 iunie, începând cu ora 18:00, la Curtea Domnească. Vor fi premiați peste 150 de elevi și profesori și peste 150 de cupluri (pentru gală sunt luate în considerare cererile cuplurilor care au împlinit cei 50 de ani la momentul premierii). Ceremonia va fi acompaniată de momente artistice susținute de elevii Liceului de Arte „Victor Brauner” Piatra-Neamț.

Reprezentanţii municipalităţii mai anunţă că programul complet al Zilelor Orașului – Piatra Fest 2023 va fi anunțat vineri, 16 iunie, şi reiterează invitaţia adresată tuturor pietrenilor de a participa, în număr cât mai mare, la aceste manifestări.

FOTO: Tabele cu numele elevilor și profesorilor care vor fi premiați la Gala Generațiilor.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending