Contactează-ne

Prima pagină

Gafa monumentală a unui șofer care era drogat. Cum l-au depistat poliștii nemțeni

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ un conducător auto are probleme penale după un „autodenunț“ ■ a fost prins într-o benzinărie, loc în care a provocat un scandal ■

În seara zilei de 20 martie 2024, în jurul orei 20.40, cadrele de la Poliţia municipiului Roman au fost sesizate despre faptul că o persoană provoacă scandal, în incinta unei staţii de alimentare cu carburanţi, din oraşul menţionat. La locul indicat a fost trimisă o patrulă, constatându-se că cele reclamate se confirmă.

„Poliţiştii au identificat persoana în cauză, un bărbat de 38 de ani, din judeţul Bacău, care ar fi condus autoturismul pe DN 2, intrând în incinta staţiei pentru a alimenta, acolo devenind recalcitrant. Suspiciunile cu privire la un posibil consum de substanţe psihoactive i-au determinat să îl supună testării“, a transmis Poliția Neamț.

Aparatul din dotarea oamenilor legii avea să ateste indicii ale prezenţei acestor substanţe. Cum acest test nu este probă în dosare penale, băcăuanul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice din sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de droguri şi cu ce anume se „delectase“ suspectul.

Conform unei statistici a Poliţiei Neamţ, în 2023, pe fondul consumului de alcool s-au produs 18 accidente de circulaţie, soldate cu două persoane decedate, cinci rănite grav şi 19 persoane rănite uşor. În cadrul misiunilor pentru depistarea şoferilor aflaţi sub influenţa substanţelor interzise, au fost efectuate 580 de teste cu aparatele DrugTest, fiind constatate 45 de infracţiuni.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending