Contactează-ne

Actualitate

Fugarul Arsene s-a predat în Italia

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ însoțit de avocații săi acesta s-a prezentat la poliție declarând că pe numele său există un mandat internațional de urmărire ■ fugarul nemțean a fost imediat reținut ■ el se află la dispoziția autorităților italiene care vor decide soarta sa ■ Ionel Arsene ar avea și cetățenie italiană ■

O știre de ultimă oră a făcut rapid înconjurul agenților de presă din Europa. Baronul Ionel Arsene, condamnat definitiv de Curtea de Apel Brasov,  la 6 ani și 8 luni închisoare, într-un  dosar de corupție, s-a predat autorităților italiene din Bari (Italia), luni, 27 martie, potrivit surselor G4 Media.ro. Așa cum se știe, Ionel Arsene ar fi părăsit România încă din 4 martie, cu avionul, decolând de pe Aeroportul Otopeni spre Italia, ținând cont de faptul că, la vremea respectivă,  nu avea nici un fel de interdicții din partea autorităților noastre de a părăsi țara. După pronunțarea sentinței definitive și executorii, pe  numele baronului de Neamț a fost emis un mandat de urmărire internațională.

Potrivit presei ex-președintele CJ Neamț, Ionel Arsene, ar fi mers la poliția din Italia însoțit de avocații săi, unde ar fi declarat că există un mandat internațional de urmărire  pe numele său. Conform procedurii internaționale fugarul a fost arestat urmându-se procedura italiană, care presupune că va fi judecată situația sa, luându-se în calcul faptul că Ionel Arsene ar fi dobândit, în timp, și cetățenia italiană și că are rezidență în Bari.

Citește știrea
Un comentariu

Un comentariu

  1. ippv.romania

    27 martie 2023 at 2:39 PM

    Brasov in loc de Bacau. Ora: 14:37.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending