Contactează-ne

Eveniment

Fost jurnalist, intrat în politică

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ deputata Oana Bulai a anunțat pe pagina de socializare revigorarea organizațiilor PSD, mai ales în mediul rural ■ în acest sens, la Trifești a fost ales președinte al organizației fostul jurnalist de investigații Bogdan Pricope ■

Preocuparea din ultimii ani a partidelor este aceea de revigorare a organizațiilor politice, demers la care a a trecut și PSD Roman. În acest sens, pe pagina de socializare a deputatei PSD Neamț, Oana Bulai, apare anunuțul potrivit căruia destinele politice ale partidului au fost luate la Trifești de Bogdan Pricope, fost jurnalist de investigații, corespondent local al mai multor ziare centrale.

“Bogdan Pricope este noul președinte al organizației PSD Trifești! Felicitări pentru această nouă funcție și mult succes alături de colegii din organizație. Îi urez să ducă la îndeplinire toate proiectele pe care și le-a asumat, atît în fața colegilor din organizația PSD Trifești, cît și în fața locuitorilor comunei. Doar în echipă se pot obține cele mai bune rezultate. Alegerile interne nu trebuie să fie despre trecut, ci trebuie să fie cu gîndul la viitor! Un viitor mai bun pe care îl putem asigura împreună locuitorilor comunei Trifești, o așezare absolut încîntătoare, de o frumusețe deosebită, cu oameni vrednici și gospodari. Am încredere că noua conducere a PSD Trifești va reuși, alături de trifeșteni să genereze noi proiecte care să contribuie la dezvoltarea comunei. Nimeni nu poate reuși de unul singur, deoarece o comunitate este suma membrilor săi și reprezintă efortul acestora pentru scopuri comune, în beneficiul tuturor”, a declarat deputata Oana Bulai.

Contactat telefonic de către redactorii ”Monitorul”, Bogdan Pricope a declarat că a simțit nevoia implicării în politică încă de acum 10 ani, fiind conștient că toată lumea de bună credință, care vrea să facă ceva pentru această țară este necesar să se implice și în politică. ”După 15 ani de presă și după ce am fost consilier parlamentar la Senatul României mi-am dat seama că este necesară implicarea în politică a tuturor celor care vor binele acestei țări. Avînd convingeri de stînga am ales PSD-ul. După plecarea din presă am intrat în mediul de afaceri pentru că mediul privat este motorul de dezvoltare al societății. Conduc două societăți comerciale pe care, cu multă muncă, le-am dezvoltat treptat și m-am străduit să meargă. Am acceptat acum funcția de președinte al Organizației PSD Trifești pentru că va trebui, ca în perioada următoare, să aducem lîngă noi cît mai mulți oameni capabili și bine intenționați, care pot contribui cu idei la scoaterea țării din marasmul economic actual, oameni care știu ce trebuie făcut în această perioadă grea pentru țară și pentru lume”, a declarat Bogdan Pricope. De-a lungul anilor Bogdan Pricope a fost jurnalist la ”Monitorul”, ”Ziarul de Roman”, ”Radio Nord-Est”, corespondent local la ”Radio România Actualități”, la ”România liberă”, ”Adevărul”, la ”Pro Sport” și la TVR Iași.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending