Contactează-ne

Actualitate

Forţe proaspete la PNL Neamţ. Doi primari au ales echipa liberală

Știre publicată în urmă cu

în data de

Alţi doi primari din Neamţ au ales să se alăture echipei liberale. Cei doi, Mihai Gontaru, primarul comunei Gârcina, şi Ion Nechita, primarul comunei Tazlău, au fost prezentaţi într-o conferinţă de presă susţinută miercuri, 19 aprilie, la sediul PNL.

George Lazăr, preşedintele liberalilor nemţeni, a declarat că organizaţia se întăreşte, a “legitimat” în ultima perioadă aproximativ 300 de noi membri, iar lucrurile vor continua în acest ritm şi pe viitor.

Cât îi priveşte pe cei doi aleşi locali, ei au declarat că afinitatea pentru echipa liberală e mai veche şi că sunt convinşi că alături de PNL Neamţ vor reuşi să realizeze cât mai multe proiecte pentru comunităţile pe care le reprezintă mizând şi fiind convinşi că în noua echipă vor primi un sprijin mult mai consistent pentru rezolvarea problemelor cetăţenilor.

Evident, dată fiind legislaţia actuală, primarii cu pricina nu au deocamdată carnete de partid la liberali – schimbarea partidului atrăgând pierderea mandatelor – însă acest lucru se va întâmpla, cel mai probabil, în preajma alegerilor locale de anul viitor. De altfel, cei doi au şi fost prezentaţi de preşedintele George Lazăr ca fiind viitorii candidaţi PNL la Primăria Gârcina, respectiv Tazlău.

Liderul liberal a mai menţionat că mai sunt discuţii purtate şi cu alţi politicieni din judeţ, nu doar primari, dar deocamdată nu poate oferi şi alte nume, însă a opinat că, în acest context, sunt premise ca PNL să câştige detaşat alegerile locale în Neamţ în 2024.

”Venirea alături de PNL a colegilor primari, arată că Partidul Național Liberal este singurul partid important de dreapta din județul Neamț și, sigur, din România, iar valorile pe care PNL le are sunt valori împărtășite de toți colegii, sunt valori la care au aderat cei doi colegi primari și urmează și alți colegi primari din Neamț să vină spre Partidul Național Liberal”, a declarat George Lazăr.

De altfel, George Lazăr a admis că este deschis la dialog politic cu orice primar care este gospodar şi apreciat de comunitate, inclusiv cu cei de la PSD – ca răspuns la o întrebare a unui reporter.

Citește știrea
2 comentarii

2 Comments

 1. R.vasile

  20 aprilie 2023 at 11:54 AM

  Primarii lui peste stricatDe ce nu își dau demisia???? Fiindcă sunt slabi și își trădează votanții care au avut încredere in el și nu au făcut nimic pentru comunitate???
  Sa le fie Rușine și lor și celor care profita de slăbiciunea lor

 2. Jean

  30 aprilie 2023 at 8:14 AM

  Au văzut ce eficient se fură acum cu construcțiile stradale din orașul P Neamț și au aderat alături de “specialiști” !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending