Contactează-ne

Actualitate

Fonduri europene pentru modernizarea spitalului. ”Sîntem în permanentă căutare de resurse logistice și financiare”

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ atragerea de fonduri pentru dezvoltare este o prioritate atît pentru administrația publică romașcană, cât și pentru deputatul liberal Dan Laurențiu Leoreanu ■ acesta este încîntat de reușita specialiștilor din primărie, care au obținut fonduri pentru reabilitarea și modernizarea ambulatoriului de specialitate ■ valoarea este de 12.030.739 de lei, din care 7.489.219 sînt fonduri europene nerambursabile ■

Deputatul Dan Laurențiu Leoreanu continuă să fie alături de municipalitatea romașcană, care este în continuă goană după resurse pentru implementarea unor proiecte benefice, menite să schimbe fața municipiului. Modernizarea sistemului de sănătate publică este și ea o preocupare permanentă a parlamentarului nemțean.

”Serviciile medicale sînt o prioritate! Sîntem în permanentă căutare de resurse logistice și financiare pentru a investi în sistemul medical din Roman, iar atunci cînd vorbim despre Spitalul Municipal de Urgență nu atingem doar nevoile romașcanilor, ci și pe cele ale locuitorilor din zona metropolitană.

Veștile bune încep cu demararea lucrărilor de reabilitare, modernizare, extindere și dotare a ambulatoriului integrat din cadrul Spitalului Municipal de Urgență Roman, un proiect de 12.030.739 de lei, din care 7.484.219 sînt bani atrași de Primăria municipiului Roman, din fonduri europene nerabursabile, diferența fiind acoperită din bugetul local.

Mai mult, din data de 5 septembrie 2022, vor începe și lucrările de reabilitare, modernizare, extindere și dotare a stației centrale de sterilizare a spitalului, cu fonduri atrase de la nivel guvernamental, prin Compania Națională de Investiții, proiect în valoare de 5.603.902 de lei”, precizează Laurențiu Leoreanu.

Parlamentarul este conștient de rolul unei administrații locale eficiente, care trebuie pusă în slujba cetățeanului, dar mai ales trebuie orientată spre creșterea calității vieții concitadinilor. ”Voi susține mereu interesele zonale, sprijinind și reprezentînd comunitatea locală la nivel național, guvernamental, prin toate pîrghiile care îmi sînt la dispoziție”, mai spune deputatul liberal.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending