Contactează-ne

Prima pagină

Fetiță scoasă în viață de la 16 metri de sub pământ. A căzut într-o fântână și a suferit multiple traumatisme

Știre publicată în urmă cu

în data de

Pompierii au fost solicitați astăzi, 24 iunie 2024, la ora 15.50, să intervină în satul Poiana Humei, comuna Oniceni, pentru salvarea unui copil căzut într-o fântână. La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție.

Au participat cadre de la Punctul de lucru Poienari, Detașamentul de pompieri Roman și SVSU Oniceni. Până la sosirea pompierilor profesioniști, copilul a fost scos din fântâna adâncă de aproximativ 16 mettri.

Fetița în vârstă de 6  ani era conștientă, cooperantă, dar suferise multiple traumatisme și a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD TIM, ulterior fiind transportată la Centrul de Primiri Urgențe de la Spitalul Roman.

Un alt accident stupid a adus o femeie de 52 de ani, din Ghindăoani, pe patul spitalului. Într-un comunicat de presă al Serviciului Județean de Ambulanță Neamț se preciza că, pe 17 februarie 2024, o persoană a căzut într-o fântână de 10 metri adâncime și cu diametrul de 90 de centimetri.

„A fost vorba despre o cădere accidentală, în care pacienta a alunecat atunci când a mers să ia apă de la fântână. A fost diagnosticată cu politraumatism prin cădere, traumatism coloană vertebrală. Pacienta a fost transportată la CPU Târgu Neamț”, preciza Radu Roibu, purtătorul de cuvânt al SAJ Neamț.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending