Contactează-ne

Actualitate

Festivalul Zilele Toamnei – Roman 2023, prilej de sărbătoare

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ timp de 3 zile Parcul Municipal a fost gazda celei de a doua ediții a unei manifestări mult așteptată de romașcani ■ evenimentul a fost organizat de Primăria Municipiului Roman și Consiliul Local ■

Timp de trei zile – în 6,7 și 8 octombrie – romașcanii s-au bucurat de această toamnă frumoasă și caldă, participând la o nouă ediție a Festivalului ”Zilele Toamnei”, manifestare pentru care a fost aprobată alocarea sumei de 60.000 lei, drept cheltuieli de organizare a evenimentului.

Deschiderea Festivalului Zilele Toamnei – Roman 2023 a fost făcută de către primarul municipiului Roman, Leonard Achiriloaiei, mare parte dintre consilierii locali, precum și șefii de birouri și servicii din Primăria Roman.

Cum asemenea evenimente sunt bine primite de romașcani, și anul acesta manifestarea a fost una menită să adune laolaltă: producători agricoli locali, societăți care lucrează în domeniul prelucrării cărnii, romașcani veniți să se aprovizioneze cu legume, fructe și brânzeturi, la prețuri accesibile, să guste mustul acestui an și să se bucure de ultimele zile frumoase de toamnă.

Au răspuns invitației de a veni cu standuri societățile de prelucare a cărnii Marcel, Căpraru și Nistor, dar și producători particulari de legume, fructe, apicultori, producători de brânzeturi. Nu au lipsit nici florarii și cultivatorii de lavandă,  și nici comercianții produselor de patiserie.

”A fost un weekend minunat, de care ne-am bucurat împreună! <<Festivalul Zilele Toamnei>> a fost și anul acesta o reușită, mulțumită producătorilor locali și companiilor de top din zona noastră. Standurile au fost minuțios decorate, iar produsele au fost de cea mai bună calitate.Atmosfera a fost deosebită, cu cântece populare tradiționale și ritmuri moderne care au adus bucurie în inimile noastre, indiferent de vârstă.Sunt extrem de bucuros de succesul acestui eveniment și de faptul că ne-am reîntâlnit și am creat amintiri frumoase împreună”, a consemnat pe pagina oficială de socializare primarul municipiului, Leonard Achiriloaei.

În cele trei zile au fost organizate, în aer liber, spectacole de divertisment, de muzică ușoară și populară  susținute de talente locale, dar și de artiști consacrați: DJ:Alex Pintilie și Toni Tonini, Alexandru Brădățan, care a evoluat sâmbătă, 7 octombrie.

F.O.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending