Contactează-ne

Actualitate

Faptă josnică petrecută în casa unde cineva din familie murise. Septugenar jefuit de un consătean

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ în loc să se roage la căpătîiul decedatului, un bărbat de 52 de ani a cotrobăit prin casă şi a plecat cu sume în lei şi euro

Un bărbat de 52 de ani, din comuna Săbăoani, s-a făcut de rîs în localitatea de domiciliu după ce, în loc să jelească un consătean care decedase, a „inspectat“ casa. A găsit o mică avere şi a plecat cu sume în lei şi euro din casa unui septuagenar.

Totul a ajuns la urechile oamenilor legii pe 5 octombrie 2022, cînd poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Săbăoani au fost sesizaţi de către un localnic în vîrstă de 72 de ani, care a reclamat faptul că a fost victima unei infracţiuni de furt.

„Investigaţiile efectuate de poliţişti au relevat faptul că, în noaptea de 4 spre 5 octombrie 2022, persoane necunoscute, profitînd de faptul că uşile erau neasigurate şi că în imobil se defăşura un priveghi, ar fi pătruns prin efracţie, în imobilul părţii vătămate, de unde ar fi sustras suma de 2.300 de euro şi 10.000 de lei”, anunţă Poliţia Neamţ.

În urma documentării activităţii infracţionale, poliţiştii au identificat persoana în cauză, un bărbat de 52 de ani, din aceeaşi loalitate. După audieri, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind pus sub acuzare pentru săvîrşirea infracţiunii de furt calificat.

De menţionat este faptul că aproximativ 9.000 de lei din prejudicial estimat a fost recuperat de anchetatori, septuagenarul alegîndu-se cu o pagubă de 1.000 de lei, plus suma în valută. Făptaşul urmează a fi prezentat în faţa unui procuror din cadrul Parchetului de pe lîngă Judecătoria Roman cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending