Contactează-ne

Prima pagină

„Este cea mai grea situație a companiei ApaServ de la înființare și până în prezent”

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ aceasta este opinia directorului general Vlad Angheluță ■ este decis să facă schimbări administrative radicale și speră să reușească deblocarea Programului Operațional Infrastructură Mare ■

Aflat în cea de a patra zi de la revenirea pe postul de director general al companiei ApaServ, Vlad Angheluță a făcut pentru „Monitorul” o declarație cel puțin surprinzătoare: „Este cea mai grea situației a companiei ApaServ de la înființarea acesteia, în 2009 și până în prezent”.

Actualul director general este preocupat în primul rând de măsurile de reorganizare administrativă a companiei. „Este vorba de câteva demersuri administrative presante, în calitatea mea de reprezentant legal al companiei, numit de membrii Consiliului de Administrație, conform OUG 109/30 XI 2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice.

Vreau, și sper să reușesc, să aplic în companie un act de management mai bun și mai eficient, așa cum am reușit să fac în cei doi ani și jumătate din primul meu mandat, octombrie 2017 – februarie 2020. Ceea ce vă mai pot spune e că se lucrează la evaluarea activității fostului manager, Bogdan Mușat, care a lăsat în urmă probleme…

Săptămâna viitoare, mi-am programat două deplasări la București, pentru a vedea ce se mai poate face cu  proiectul din cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM) 2014 – 2020 (în valore de peste 300 de milioane de euro – n.r)”, a precizat Vlad Angheluță. Acesta a recunoscut că la Roman, în special, sunt probleme.

Unele foarte mari și pe partea operațională, și pe partea financiară, din cauza pierderilor uriașe de apă. Noul director intenționează să aibă, cât de curând, și o întâlnire cu reprezentanții Primăriei Roman pentru a se pune de acord cu lucrările ce se vor realiza în perioada următoare. Asta pentru rezolvarea celor mai grele probleme legate de furnizarea servicilor de apă și canalizare.

Citește știrea
Un comentariu

Un comentariu

  1. Brustureanu

    11 iunie 2023 at 9:58 AM

    Da e grea situația de la apa serv și știți de ce? Nimeni nu este preocupat de mersul bun al lucrurilor ci doar leafa sa fie mare și premii substanțiale!!! Câți salariați taie frunză la câini știți??? S-au achiziționat mașini care sunt la bunul plac a fiecărui salariat și toate reparațiile făcute la. instalații de apa se fac dee mântuială, schema de personal este stufoasă, sunt încadrați pe criterii de nepotism și de partid!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending