Contactează-ne

Actualitate

Este bine de știut! Campanie de colectare a deșeurilor și echipamentelor electronice voluminoase

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ Primăria Roman și firma Revers Logistics Group România va colecta, de la domiciliul romașcanilor, deșeurile voluminoase ■ campania se desfășoară în perioada 20 martie - 7 aprilie 2023 ■

Primăria municipiului Roman, în colaborae cu firma Revers Logistics Group România, organizează în perioada 20 martie – 7 aprilie sub sloganul „Locul deșeurilor nu e în casă”, o campanie de colectare a tuturor deșeurilor electrice și electronice voluminoase.

Este vorba despre frigidere, aragaze, mașini de spălat, televizoare, calculatoare, etc. Pentru a le fi ridicate aceste deșeuri, de la domiciliu, gratuit, cei interesați vor trebui să comunice adresa de colectare, la numărul de telefon 0735/67.80.80 și un număr de telefon la care pot fi contactați.

Colectările se vor face în zilele de 24 martie, între orele 08.00 și 15.00. 1 aprilie, între orele 9 și 14 și 7 aprilie, între orele 8 și 15. Deșeurile ridicate de la domiciliul persoanelor care se vor înscrie în program vor fi depuse, temporar, la un depozit.

Acesta a fost special amenajat de Primăria Roman, în strada Colectorului, vizavi de Adăpostul de câini comunitari. Deșurile mai puțin voluminoase din categoria  baterii, acumulatoare mașini, imprimante, etc. pot fi predate personal, gratuit și zilnic, la sediul depozitului.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending