Contactează-ne

Prima pagină

Elena Udrea, ex-deputat de Neamț, strigăt de disperare din pușcărie

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ fostul ministru al Turismului acuză gruparea generalilor SRI Coldea - Dumbravă, sprijiniți de procurorul Codruța Koveși, de nedreptățile la care a fost supusă ■ Udrea este încarcerată la Târgșorul Nou - Prahova și i se refuză vizitele la fetița ei ■ romașcanii o susțin prin postări pe Facebook ■

Discuțiile tot mai dese din spațiul public referitoarea la existența unui „stat paralel”, condus de gruparea generalilor SRI Coldea – Dumbravă, cu binecuvântarea celebrei procuroare Codruța Kovesi, par să convingă românii despre faptul că justiția a fost „la comanda” acestora, victimele fiind, așa cum se știe, atât oameni din lumea politică, cât și afaceriști sau alte persoane ale căror destine au fost distruse în ultimii ani.

Din închisoarea de femei de la Târgșorul Nou -Ploiești, unde fostul ministru al Turismului își ispășește pedeapsa de 8 ani închisoare, Elena Udrea continuă să-și clameze nevinovăția și să arate nedreptățile la care este supusă. În urmă cu 20 de ore, fosta deputată de Neamț a făcut o postare în care împărtășește prietenilor de pe rețeaua de socializare faptul că fiica sa, Eva, a terminat grădinița, fără ca ea să fi avut posibilitatea să-i fie alături.

„Eva a sărbătorit primul ei eveniment social important, terminarea grădiniței, etapă esențială în dezvoltarea psiho-emoțională a fiecărui om. A fost singurul copil a cărui mămică a lipsit. Nu am putut să îi fiu alături fetiței mele, așa cum nu i-am fost niciodată în ultimii doi ani și jumătate. În mod incredibil, nu doar ca stau în continuare ilegal în pușcărie, executată de Kovesi-Coldea, dar continuă și abuzul pe care omul lor din fruntea Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), Dan Halchin, îl face, refuzându-mi permisia pentru a fi cu fetița mea măcar câteva ore la evenimentele importante din viața unui copil de 5 ani.

Accentuez INCREDIBIL pentru că se întâmplă chiar și acum când întreaga țară asistă la deconspirarea și destructurarea puterii oculte care a manevrat România ultimilor cinsprezece ani, folosindu-se de justiție. Statul paralel construit de Coldea – Kovesi – Dumbravă, în interes propriu de bani și putere #rezistă prin oamenii pe care și i-au implantat în fruntea instituțiilor, așa cum este acest Dan Halchin aflat în ANP din vremea lui Macovei (Monica Macovei, fost ministru al justiției în anii 2004-2007 n.r).

Sub conducerea lui, țintele statului paralel au fost torturate psihic și fizic în pușcării, unii chiar au murit și mă refer la Mustață, Adamescu, Mecinicopschi, Obreja și alții mai puțin cunoscuți”, susține Elena Udrea, care spune că este cel puțin ciudat faptul că actualul ministru al Justiției, Alina Gorghiu, îi menține în funcție. ”Degeaba tot efortul presei de a dezvalui ilegalitățile și abuzurile statului paralel, dacă politicienii și instituțiile care ar trebui sa acționeze pentru destructurarea acestuia și pedepsirea celor vinovați, fie stau ascunși de frică, fie încă îi protejează pe cei care încă sunt partea lui”.

Opinii despre nocivitatea „statului paralel”

Afirmațiile fostei deputate din Colegiul Roman – Ion Creangă în mandatul 2012-2016 au stârnit un val de comentarii (350), în totalitate favorabile, venite și din partea unor romașcani. Lenuța B., administrator la o asociație de proprietari din Roman, o încurajează pe mama obligată să stea departe de familia și fetița sa, Eva. ”Felicitări și bucuriile aduse de Eva să acopere drama prin care treceți! Iar cei care vă țin departe de această fetiță minunată să se uite în Sus și să nu uite că există un Dumnezeu și o să tragă și urmașii urmașilor lor.

Măi, nenorociților, eliberați această ființă că voi sunteți mult mai mânjiți decât ea. Alte metode nu ați găsit???!!”. O altă voce, ominiprezentă cu opinii pe paginile de socializare, o veritabilă ”Poiană a lui Iocan” din romanul „Moromeții”, de Marin Preda, este aceea a educatoarei pensionare Angelica Tăbăcaru. „Trist! Copilul,trebuie să aibă alături MAMA, asemenea evenimente fiind unice în viața lui! Am spus-o și o mai spun, d-na Udrea putea fi acuzată de multe, dar nu pentru Gala Bute!

Bute a fost un mare campion care, trebuia sărbătorit de țara mamă și a constituit bucuria și onoarea românilor! Și Ceaușescu îi sărbătorea pe Campionii țării, de ce acum nu ar fi trebuit!? Sper să plătească cei ce au făcut o nedreptate, au despărțit o mamă de micuțul ei pui! Eu am un deosebit respect față de d-na Udrea,pentru că am cunoscut-o personal, am văzut-o în cizme la inundațiile Siretului (din mai 2019 n.r) a promis un Dig Trainic și l-a făcut, a lăsat multe în urma ei ca deputat.

Ceea ce nu au făcut majoritatea parlamentarilor romașcani și județeni (scuze, au făcut ceva, au dat legi nedrepte, au afaceri proprii și pensii speciale). Sănătate d-nă Udrea și nu uita că nimic nu rămâne neplătit pe pământ! Ai reușit să fii mamă,ești inteligentă, cunoști suferința, sper să rămâi Om Bun și alături de cei aflați în nevoi, iar fetița o să-și respecte și mai mult mama,pentru nedreptatea făcută și suferința la care a fost supusă! Felicitari și bucuriile aduse de Eva,să acopere drama prin care treceți!

Iar cei care vă țin departe de această fetiță minunată să se se uite în Sus, că există un Dumnezeu și o să tragă și în urmașii urmașilor lor! Carmen Csabai o încurajează să reziste, cu gândul la clipele minunate care vor mai veni. „Mult a fost… puțin a rămas. Rezistați și clipe minunate vor mai veni. Momentele pierdute nu vor fi recuperate, în schimb cele petrecute împreună vor fi mai intense.

Din tot ce s-a întamplat, ați învațat o lecție: nu puteți avea încredere în NIMENI… ci doar în familia apropiată și atât. Multă putere!”. Maria Ispas o încurajează și ea, susținând că acei copii, învățați cu greutățile vor deveni oameni puternici. ”Spun greutăți pentru că lipsa mamei în primii ani de viață este o grea încercare. Dumnezeu să vă ajute!” Și Doinița Marin o susține, spunând că tocmai gândul la Eva trebuie să o ajute să aibă puterea de a trece peste acest supliciu.

DoinaVasile e și ea convinsă de faptul că Elenei Udrea i s-a făcut o mare nedreptate. Ion Ghiță e de părere că „Mai de vreme sau mai târziu, toți vom plăti pentru păcatele noastre! Mă mir că, în continuare, după toate dezvăluirile cu generalul COLDEA & compania, rămân aceleași persoane în fruntea instituțiilor de forță din România! Cred cu tărie că și dvs ați greșit. Dar, sincer, este prea mult! Vă doresc sănătate multă și să treceți cu bine de acest incident nefericit!” spune internautul. Și acestea sunt doar o parte din comentariile la postarea Elenei Udrea.

Citește știrea
Un comentariu

Un comentariu

  1. Dragos George Dumitrescu

    3 iulie 2024 at 8:19 AM

    De când pușcăriașii postează pe rețele de socialzare ?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending