Contactează-ne

Actualitate

Echipa liberală, la deschiderea noului an şcolar. „Urez succes tuturor celor care astăzi sînt «acoperiţi» de emoţii“

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ deputatul Laurenţiu Leoreanu, împreună cu inspectorul şcolar general adjunct Dana Păiuş şi primarul Leonard Achiriloaei, au fost prezenţi la deschiderea noului an de învăţămînt 2022-2023, în mai multe unităţi

Deputatul Laurenţiu Leoreanu, primarul Leonard Achiriloaei şi inspectorul general adjunct, Dana Păiuş, au făcut echipă, fiind prezenţi luni, 5 septembrie, la deschiderea noului an şcolar 2022- 2023 în mai multe unităţi şcolare din municipiu.

Astfel la ora 8,30 au participat la festivităţile de la Şcoala Gimnazială Vasile Alecsandri, după care au fost prezenţi la Colegiul Naţional Roman Vodă. Aceeaşi echipă a participat ulterior la deschiderea de la Liceul Vasile Sav, la Şcoala Cuza, la Şcoala Hogaş, ultimul popas fiind la Şcoala de Artă Celibidache.

„Speranţă, zîmbete, dor, frumuseţe, culoare, implicare sînt doar cîteva cuvinte care definesc această minunată zi, în care copiii se întorc în grădiniţe şi şcoli, compunând o simfonie de freamăt şi energie pozitivă. Ca părinte, soţ, bunic şi profesor simt cu maximă intensitate trăirea acestui moment.

Unul încărcat de amintiri minunate, dar şi de responsabilitatea pe care o avem faţă de aceşti tineri, ei care ne vor desena viitorul nostru ca naţiune. Din tot sufletul, vreau să le urez succes tuturor celor care sînt astăzi acoperiţi de emoţia noului an şcolar – elevi, părinţi, bunici, cadre didactice, personal didactic auxiliar şi nedidactic, cu toţii încărcaţi de speranţa unui mai bine, orientaţi spre performaţă şi devenire!“.

Acestea au fost parte dintre cuvintele transmise de deputatul Laurenţiu Leoreanu, în prima zi a noului an şcolar. Şi primarul Leonard Achiriloaei a asigurat elevii, părinţii şi profesorii de susţinerea pe care primăria o va da tuturor şcolilor din Roman, urînd şi acesta tuturor celor implicaţi în educaţie un an şcolar cu rezultate pe măsura eforturilor depuse.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending