Contactează-ne

Actualitate

Echipa de consilieri locali a PMP, garanţia că Piatra Neamţ va ajunge un oraş de 10+

Știre publicată în urmă cu

în data de

Echipa de consilieri locali propusă de Partidul Mișcarea Populară este garanţia că municipiul Piatra Neamţ va ajunge un oraş de 10+. Lista este deschisă de primarul Dragoş Chitic şi viceprimarul Bogdan Gavrilescu, cei doi dovedind în perioada în care au făcut echipă pentru administrarea oraşului că au soluţii pentru ca Piatra Neamţ să devină cu adevărat un oraş european, un oraş în care pietrenii să se simtă confortabil şi în siguranţă.

“Am preluat administrarea oraşului într-un moment financiar dificil. Erau datorii mari, însă, aşa cum am spus, pietrenii nu trebuiau să resimtă acest lucru, chiar şi cu aceste datorii existente trebuiau identificate fonduri şi soluţii atât pentru cheltuielile curente, de întreţinere, dar şi pentru noi proiecte. Aceasta a fost provocarea pe care mi-am asumat-o şi am dovedit că se poate face performanţă chiar şi în condiţiile unei situaţii financiare dificile.

Am pus accent pe atragerea de fonduri nerambursabile, iar numeroasele proiecte aflate în derulare cu bani europeni dovedesc că avem priceperea şi cunoştinţele necesare pentru a atrage astfel de fonduri. În perioada în care am administrat municipiul, datoria a fost redusă la mai puţin de jumătate, am demarat numeroase proiecte europene şi avem deja pregătite noi proiecte pentru exerciţiul financiar european următor. Echipa PMP Piatra Neamt este o echipă unită, formată din oameni competenţi, dedicaţi orasului, pregătiţi să rezolve problemele pietrenilor. Oraşul trebuie să continue pe drumul european pe care am pornit împreună şi am convingerea că acest lucru se va întâmpla atât timp cât  eu si echipa  PMP vom conduce destinele administrative ale municipiului. Împreună putem face din Piatra Neamţ un oraş de 10+, un oraş aşa cum şi-l doresc pietrenii şi aşa cum merită pietrenii”, a declarat Dragoş Chitic, primarul municipiului Piatra Neamţ şi candidatul PMP pentru un nou mandat.

Cristian Sauciuc, preşedintele PMP Piatra Neamţ a subliniat şi el unitatea echipei, dar şi experienţa în administraţia publică a celor propuşi pentru a face parte din consiliul local în următorii patru ani: “Este o listă pe care am cântărit-o cu mare atenţie. Am dorit să îmbinăm experienţa în administraţie cu entuziasmul unor oameni noi, dar care au dovedit că ştiu să performeze în domeniul lor de activitate. Fiecare nume a fost atent cântărit, fiecare persoană de pe această listă a fost atent analizată, pentru că ne-am dorit să propunem pietrenilor cele mai bune opţiuni. Sunt persoane dedicate, sunt persoane care au înţeles că odată cu trecerea numelor lor pe această listă, odată cu cooptarea lor în această echipă s-au pus în slujba pietrenilor. Au înţeles că aceasta este principala lor îndatorire şi doresc şi pot să găsească soluţii pentru dezvoltarea oraşului.

Echipa Dragoş Chitic, Bogdan Gavrilescu a făcut performanţă în administrarea municipiului Piatra Neamţ, iar oraşul trebuie să continue pe acest drum. De aceea îl sustinem pe Dragoş Chitic pentru un nou mandat de primar, iar echipa de consilieri PMP va fi alături de el pentru a administra oraşul eficient, pentru a identifica soluţiile cele mai bune pentru pietreni”.

“Experienţă, seriozitate, disponibilitate pentru a fi în slujba cetăţeanului, dorinţă de a se implica în rezolvarea problemelor comunităţii. Acestea sunt doar câteva dintre calităţile după care ne-am ghidat în alegerea colegilor cu care venim în faţa pietrenilor şi le cerem votul pentru Consiliul Local. Acestea sunt calităţile echipei PMP Neamţ, una care, alături de primarul Dragoş Chitic poate face din Piatra Neamţ un oraş de 10+. Acestea sunt calităţile pe care le cer pietrenii de la cei care le vor reprezenta interesele în forul local. Ştim acest lucru din numeroasele întâlniri pe care le-am avut şi le avem cu cetăţenii. Le-am ascultat dorinţa şi am format o echipă care să fie capabilă să le rezolve problemele, care să fie o garanţie pentru o dezvoltare europeană a municipiului”, a declarat viceprimarul Bogdan Gavrilescu.

Partidul Mișcarea Populară a depus lista completă de candidați pentru Consiliul Local Piatra  Neamț și își dorește să fie o voce puternică, care sa conteze în viitorul legislativ pietrean, pentru a se implica în buna administrare a orașului,  pentru a susține proiectele primăriei pietrene și ale primarului Dragoș Chitic.

 

Lista propusă de PMP pentru Consiliul Local Piatra Neamţ

 

1 GAVRILESCU BOGDAN

2 CHITIC DRAGOŞ

3 SAUCIUC CRISTIAN

4 MOROŞANU IONUŢ

5 TATOMIR ALINA

6 ŞERBAN VALENTIN

7 TILEA ANDREI

8 PASCARU LĂCRĂMIOARA

9 APETREI GEORGE

10 ORGHIDAN SERGIU

11 CIOBOTARIU FLORIAN

12 OPRIŢA VASILE

13 KERSCO NICOLAE

14 ZAMĂ VIOREL

15 TRĂSNEA BOGDAN

16 ARMEANU GABRIEL

17 COJOCARU GEORGIANA

18 MILOIU CRISTIAN

19 TODERIŢE FLORIN

20 ARMEANU PAUL

21 IACOB MAIHAELA

22 LICIU PETRU

23 GAVRILUŢ ALEXANDRA

24 GHINEA GABRIEL

25 MOGLAN VASILE

26 COŞARCĂ DIANA

27 DIACONU LIVIU

28 NIŢĂ CODRIN

29 GAVRILUŢĂ MIHAELA

Advertisement
Trending