Contactează-ne

Prima pagină

După un nou episod de iarnă, accidente rutiere pe bandă rulantă pe drumurile Neamțului

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ pe 6 decembrie, un nedorit eveniment s-a petrecut pe DN2 - E85, la Secuienii Noi ■ un bărbat a fost acroșat de șoferul unui ansamblu de vehicule, acesta plecând de la locul accidentului ■ victima a decedat la spital ■ alte evenimente rutiere au avut loc joi, 7 decembrie ■

Conform unui comunicat de presă al Inspectoartului de Poliție Județean Neamț,la data de 6 decembrie a.c., în jurul orei 18.42, cadrele Biroului Rutier Roman au fost sesizate cu privire la faptul că, pe sectorul de drum DN2-E85, în localitatea Secuienii Noi, se află o persoană căzută pe partea carosabilă, posibil victima unui eveniment rutier. Polițiștii au stabilit că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din Secuienii Noi.

Acesta a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital, iar la data de 7 decembrie, cadrele medicale au declarat decesul acestuia. În urma investigațiilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că în accident a fost implicat ansamblul de vehicule condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani, din județul Suceava. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative. În cauză polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

A doua zi, în jurul orei 15:10, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutier Târgu Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în Stânca. Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce o femeie în vârstă de 60 de ani, din Pipirig, conducea un autoturism, pe DN 15B, din direcția Târgu Neamț spre Pipirig, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un stâlp din beton și oprindu-se în albia râului Ozana. A rezultat vătămarea corporală a două persoane cu vârste de 23, respectiv  67 de ani, pasageri în autoturismul în cauză.

Se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă. Pe 7 decembrie a.c., în jurul orei 10:10, Serviciul Rutier Neamț a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Girov. Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce un bărbat în vârstă de 41 de ani, din județul Bacău, conducea un autoturism, pe DN 15D, din direcția Piatra -Neamț spre Roman, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani, din Roznov, ce se deplasa în fața sa.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a unei femei în vârstă de 55 de ani, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 50 de ani. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Tot joi, în jurul orei 12:00, un accident s-a petrecut și la Horia. În timp ce un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Bahna, conducea un autoturism, din direcția Bacău spre Roman, ar fi suprins și accidentat 2 persoane.

Acestea au vârste de 3, respectiv 31 de ani și se aflau angajate în traversarea regulamentară a străzii. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a celor doi pietoni.În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Și la Girov, pe 7 decembrie, în jurul orei 10:10, s-a produs o tamponare.

În timp ce un bărbat în vârstă de 41 de ani, din județul Bacău, conducea un autoturism, pe DN 15D, din direcția Piatra Neamț spre Roman, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani, din Roznov,  ce se deplasa în fața sa. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a unei femei în vârstă de 55 de ani, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 50 de ani. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

La data de 7 decembrie, în jurul orei 13:30, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în afara localitățiii Bălușești. Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce un tânăr în vârstă de 21 de ani conducea un autoturism, pe DC 83, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă, oprindu-se pe un teren agricol. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto.

 

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending