Contactează-ne

Actualitate

Drum lin spre stele, dragă colegă

Știre publicată în urmă cu

în data de

Cel de Sus pare că vrea cu tot dinadinsul să-si facă o redacţie puternică în Ceruri şi a chemat-o alături de el şi pe colega Ana Maria Rebegia. După Nicu Stanciu, Tatiana Munteanu, Costică Calimac, Ioan Creţu, Lăcrămioara Buga, Tudor Ciobotaru, Ion Asavei, şi Ana Maria a plecat la stele să completeze un colectiv redacţional care în vremuri trecute, dar niciodată apuse, trudea pe pământ întru căutarea adevărului pe care să-l transforme în ştire de ziar. Şi la Monitorul de Neamţ şi Roman, dar şi la alte publicaţii.

Cuvintele, cum altfel, sunt mereu prea puţine şi prea sărace pentru a cuprinde o astfel de despărţire de un fost camarad întru` ale slovelor. Prea puţine şi prea sărace pentru a descrie durerea despărţirii mult prea timpurii, prea puţine şi prea sărace pentru a rememora ani de trudă împreună pe un ogor de cele mai multe ori arid, aşa cum e cel al presei.

Ar mai fi de spus doar că şi noi rămânem mai puţini şi mai săraci ori de câte ori un camarad pleacă spre stele. Şi nu ne rămâne decât să ne uităm spre stele şi să-i salutăm cu adâncă plecăciune pe cei aflaţi acum lângă ele, în timp ce încă mai închidem uşa vreunei vremelnice redacţii pământene ştiind că la un moment dat toţi ne vom reuni în Ceruri pentru o eternă şedinţă de redacţie.

Drum lin spre stele Ana Maria.

 

Ana Maria Rebegea: 1978 – 2024

1998 –  2013 – agent publicitate, coordonator Compartiment Mare Publicitate cotidianul Monitorul de Neamţ şi Roman

2013 – 2024 – agent publicitate, director al cotidianului Ceahlăul

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending