Contactează-ne

Actualitate

Două titluri de campioni europeni pentru leii din Piatra Neamţ

Știre publicată în urmă cu

în data de

Două titluri de campioni europeni au obţinut sportivii de la Lions BJJ Piatra-Neamț, la Campionatul European de Ju-Jitsu Seniori și Masters. La cele două titluri s-au adăugat o medalie de argint şi una de bronz, ceea ce a contribuit la adjudecarea unui onorant loc 3 pe țări obținut de Romania la competiția de Ne Waza Masters.

Campionatul European de Ju-Jitsu Seniori și Masters s-a desfășurat în Germania, la Gelsenkirchen, în perioada 23-26 mai. Din lotul național al României, format din 22 de sportivi (membri ai Federației Române de Arte Marţiale) au făcut parte și 4 nemțeni, sportivi legitimați ai clubului Lions BJJ Piatra-Neamț condus de Cătălin Coșarcă. Ei au fost selectați în lot în urma rezultatelor excelente obținute la Campionatul National de Ju Jitsu desfășurat în luna februarie la Pitești.

“Au participat la această competiție sportivi din 27 de țări, la probele de fighting, duo, show și ne waza. Noi am participat la proba de Ne Waza, reușind la final să obținem două titluri de campioni europeni, plus o medalie de argint şi una de bronz”, a declarat Cătălin Coşarcă, cel care şi-a adjudecat unul dintre titlurile europene puse în joc, celălalt revenind sportivului Anton Deleanu. Medalia de argint a fost obţinută de Silviu Andrei Dragomir, iar cea de bronz de Alexandru Jărcuță.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending