Contactează-ne

Actualitate

Două TIR-uri, coliziune pe E 85. Două victime

Știre publicată în urmă cu

în data de

Coliziune între două TIR-uri, miercuri, 27 aprilie, pe E 85, în localitatea Teţcani.

Unul dintre şoferi a rămas încarcerat în cabină şi a fost scos de pompieri dintre fiarele contorsionate. Al doilea şofer a suferit şi el mai multe traumatisme.

“În această seară, la ora 20:33, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe E 85, în localitatea Tețcani din comuna Gherăești.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Roman și un echipaj cu ambulanță de la SAJ.

Accidentul rutier s-a produs între două autocamioane (un cimentruc și un camion frigorific) in care se aflau doar conducătorii auto. În urma coliziunii unul dintre conducătorii auto a rămas blocat în interiorul cabinei.

Cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice pompierii au intervenit pentru scoaterea unui bărbat de 47 de ani, conștient, cu politraumatisme. Acesta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD, ulterior fiind transportat la CPU Roman.

Cel de-al doilea conducător auto, un bărbat de 33 de ani, conștient cu politraumatisme, a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SAJ, ulterior fiind transportat la CPU Roman.

Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor”, au transmis reprezentanţii ISU Neamţ.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending