Contactează-ne

Actualitate

Două accidente în câteva ore, şase victime

Știre publicată în urmă cu

în data de

Două accidente rutiere, produse în câteva ore, în dimineaţa de joi, 3 noiembrie, s-au soldat cu şase victime, pe drumurile din Neamţ.

Primul accident rutier s-a produs în jurul orei 6.40, DN 15, în localitatea Bălţăteşti, o tânără şoferiţă răsturnându-se în afara părţii carosabile.

“Astăzi, 3 noiembrie, în jurulorei 06:40, polițiștii  din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Național 15C, în localitatea Bălțătești.

Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce o tânără, de 27 de ani, din Târgu-Neamț, conducea un autoturism pe Drumul Național 15C, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, moment în care ar fi părăsit partea carosabilă și s-ar fi răsturnat pe cupolă.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătoarei auto”, a declarat subinspector Ramona Ciofu, purtător de cuvânt al IPJ Neamţ.

Al doilea accident, soildat cu cinci victime, s-a produs în jurul orei 10, în Dumbrava Roşie (foto) şi a fost implicată tot o şoferiţă.

“La data de 3 noiembrie a.c., în jurul orei 10:00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Dumbrava Roșie. 

Din primele cercetăriefectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce o autoutilitară condusă de o femeie de 44 de ani, din Vădurele, se deplasa pe strada Teiului, ajunsă la intersecția cu strada Voinței, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 49 de ani, din Dumbrava Roșie, în condiții ce vor fi stabilite în cursul anchetei.

În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto și a altor patru persoane, cu vârstecuprinse între 44 și 62 de ani, din al doilea autoturism”, a mai declarat subinspector Ramona Ciofu.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending