Contactează-ne

Actualitate

Doi „aurolaci“, conflict violent. Unul dintre ei este în comă

Știre publicată în urmă cu

în data de

Serviciul de comunicare al Inspectoratului Județean de Poliție Neamț a anunțat faptul că, la data de 8 februarie 2024, cadrele Poliției Roman au fost sesizate cu privire la faptul că, în zona gării, din municipiu, se află o persoană rănită.

În urma verificărilor efectuate a reieșit că, la aceeași dată, în jur orei 15:50, între două persoane, ce se aflau în zona menționată, pe fondul consumului de substanțe halucinogene a izbucnit un conflict spontan, aplicându-și lovituri. Un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost transportat la CPU.

Celălalt „ׂprotagonist“, un individ în vârstă de 36 de ani se afla în custodia poliției, cercetările fiind continuate cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, pentru stabilirea, cu exactitate, a situației de fapt.

Conform informaților primite de la Spitalul Roman, „pacientul de 42 este în comă, cu plagă transfixiantă și fractură de mandibulă. Se așteaptă rezultatul CT-ului. Un alt pacient, de 36 de ani, cu plagă scalpată occipitală, a fost suturat“. Cei doi bărbați ar fi inhalat prenandez, iar în timpul conflictului s-au lovit cu pumnii, picioarele și cu un cuțit.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending