Contactează-ne

Actualitate

Directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Cristian Pistol, vizită la Roman

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ prezent în Neamț, la invitația Organizației PNL, Cristian Pistol a abordat chestiuni legate de infrastructura rutieră din zona Moldovei ■ a fost prezentat și Avizul 18968 din 15 aprilie 2024, referitor la documentația privind pasajul peste calea ferată de pe E85 ■

Directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România (CNAIR),  Cristian Pistol, a fost în municipiul Roman, la invitația Organizației PNL, unde s-a întâlnit cu primarul, Leonard Achiriloaei și primarii liberali din localitățile Zonei Metropolitane. Gazda întrevederii a fost președintele PNL Roman, actualul deputat Dan Laurențiu Leoreanu, candidat la funcția de primar al municipiului de la confluența Moldoveu cu Siretul.

De față a fost și președintele Organizației Județene PNL, George Lazăr, candidat la președinția CJ Neamț. ”La această importantă întâlnire de lucru am avut ocazia să vorbim despre marile proiecte rutiere, benefice pentru orașul nostru. Am abordat subiectul autostrăzilor A7 și A8, dar și un alt proiect extrem de important pentru noi, anume pasajul suprateran peste trecerea la nivel cu calea ferată de la ieșirea din Roman spre Iași.

Despre importanța și utilitatea acestui pasaj am vorbit acum câteva zile și informațiile pot fi găsite pe pagina mea de Facebook”, a consemnat deputatul Dan Laurențiu Leoreanu, care ține la current romașcanii și locuitorii comunelor din Zona Metropolitantă despre această importantă investiție, extreme de utilă descongestionării traficului din zonă.

”Vă țin, așadar, la curent cu mersul acestei investiții de amploare. Acum, vă pot informa că în Consiliul Tehnico-Economic al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași a fost aprobată documentația tehnică a acestui proiect, care este deja și transmisă pentru obținerea autorizației de construire la Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, pentru ca ulterior să intre în procedura de licitație.

Municipiul Roman nu doar că merită o astfel de investiție, dar are nevoie de această infrastructură funcțională, modernă și eficientă, pentru a fi cu adevărat atractiv pentru investitori. Pentru mine, creșterea valorii și interesului la nivel național pentru orașul nostru sunt elemente prioritare, pentru că de aici se naște fundația viitorului pe care ni-l dorim cu toții pentru Roman”, este de părere deputatul Laurențiu Leoreanu.

Susține că refuză să privească doar în prezent și nu se mulțumește cu mici proiecte. ”Vreau ca Romanul să ajungă acolo unde merită cu adevărat!”, mai afirmă deputatul Dan Laurențiu Leoreanu, candidat la fotoliul de primar al urbei mușatine, care îi invită pe cei interesați să urmărească declarațile de presă făcute de directrorul CNAIR, Cristian Pisol, la conferința de presă susținută în holul Primăriei Roman, care se găsește postată pe pagina oficială de Facebook a acestuia.

#romașcan100%

#100%#PentruRoman

#AdministrațieLiberală

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending