Contactează-ne

Actualitate

Deputatul Leoreanu, susținător al naționalei de fotbal. ”Să visăm și să sperăm în continuare. Se poate!”

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ parlamentarul nemțean este alături de fotbaliștii selecționerului Edi Iordănescu în meciurile de la Campionatul European de fotbal din Germania

Parlamentarul liberal Dan Laurențiu Leoreanu, președinte al Comisiei de Apărare și Siguranță Națională din Camera Deputaților, este un fervent susținător al sportului și urmăritor al evoluției echipei naționale a României la Campionatul European de fotbal din Germania.

Alesul nemțean a fost entuziasmat, alături de milioanele de români, după victoria extraordinară a naționalei în meciul cu echipa Ucrainei, unde fotbaliștii selecționerului Edi Iordănescu au adus bucurie în inimile milioanelor de microbiști.

”Mereu cu România în suflet, cu inima deschisă la bine și la greu, mereu împreună, luptând până la capăt. Felicitări băieților noștri pentru că au oferit un meci bun și au jucat cu demnitate cu un adversar mai bine cotat. Să visăm și să sperăm în continuare. Se poate!”.

Aceste lucruri sunt consemnate pe pagina de Facebook deputatul Dan Laurențiu Leoreanu, care  este încrezător în victoria României și în meciul cu Slovacia, de miercuri, 26 iunie, ce se va juca pe arena Waldstadion, din Frankfurt.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending