Contactează-ne

Actualitate

Deputatul Leoreanu, prezent la manifestările comunității

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ parlamentarul liberal Dan Laurențiu Leoreanu a participat în ultimele zile la o serie de activități în zona Roman

Deputatul PNL, Dan Laurențiu Leoreanu, este unul dintre parlamentarii cu o prezență constantă în comunitate. De regulă, în timpul vacanțelor parlamentare, oamenii politici sunt foarte greu de găsit. Nu e și cazul președintelui PNL Roman, care și-a gândit programul de așa natură încât să fie prezent în mijlocul nemțenilor pe care-i reprezintă în Parlamentul României.

Riguros cu el însuși, deputatul Leoreanu, deși e în vacanță parlamentră, și-a găsit timp pentru a participa la câteva evenimente locale importante ale ultimei săptămâni. „În ajun de sfântă și mare sărbătoare, Adormirea Maicii Domnului, pe 14 august, am fost alături de sute de enoriași din parohia Precista Mare, la slujba de vecernie, moment de apropiere și regăsire spitituală, în credință curată și cu suflet bun.

Pe 15 august, sărbătorind Ziua Marinei Române, gândul meu se îndreaptă spre cei care cu sacrificii și dăruire ne apără apele teritoriale, acum parcă mai intens ca niciodată, în condițiile în care atât Dunărea, cât și Marea Neagră capătă o importantă poziție strategică în conflictul de la granița estică a blocului NATO”, a consemnat, pe pagina de socializare, deputatul PNL.

Parlamentarul nemțean a ținut să precizeze că și-a încheiat activitatea din prejma sărbătoririi Adormirii Maicii Domnului în mijlocul cetățenilor din comuna Moldoveni, răspunzând astfel invitației primarului localității din zona Roman,  Marcel Bârjoveanu, de a participa la cea de a XIV-a ediție a Sărbătorii răzeșilor.

„Pentru mine, reîntâlnirea cu cetățenii comunei Moldoveni înseamnă regăsirea oamneilor harnici și bravi, prilej de bucurie pentru că energia acestora mă determină să fiu mai implicat în tot ceea ce fac”, a adăugat deputatul Dan Laurențiu Leoreanu, găsind în acestă participare la un eveniment de sărbătoare încă un prilej de a le mulțumi oamenilor locului, de la care are ce  învăța.

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending