Contactează-ne

Actualitate

Deputatul Leoreanu: „Pentru fiecare om al locului, autostrăzile Moldovei sunt o prioritate, iar pentru asta fac totul“

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ cel mai dificil sector al Autostrăzii Unirii a primit toate avizele ■ este vorba despre sectorul montan al A8, Miercurea Nirajului – Leghin ■ urmează să se emită Hotărârea de Guvern pentru indicatorii tehnico-economici ■

Despre lucrările de construcție a Autostrăzii A8 se tot vorbește din ce în ce mai des și cu interes de către factorii implicați în susținerea proiectului. Deputatul PNL, Dan Laurențiu Leoreanu, șeful Comisiei de Apărare și Siguranță Națională din Camera Deputaților , a anunțat într-o recentă postare pe pagina de Facebook faptul că cea mai dificilă porțiune a drumului, în zona montană, a primit toate avizele.

„Autostrada Unirii, care va face legătura dintre Moldova și Ardeal, iar mai departe cu Europa Occidentală, reprezintă coloana vertebrală a dezvoltării noastre viitoare, este esența evoluției economice, industriale, turistice, comerciale, iar pentru asta niciun efort depus pentru atingerea acestui obiectiv nu este prea mare.

Am o veste imensă: sectorul montan al A8 (Miercurea Nirajului – Leghin), poate cel mai dificil proiect de infrastructură rutieră din ultimii 30 de ani, a primit toate avizele de la ministerele avizatoare și urmează să se emită Hotărârea de Guvern pentru indicatorii tehnico-economici. Mă bucur că, în tot acest demers, am putut fi una dintre roțile angrenajului care conduce acest proiect pe parcursul pozitiv.

Pentru fiecare om al locului, autostrăzile Moldovei sunt o prioritate, iar pentru asta fac totul. Păstrez o permanentă legătură, atât cu societatea civilă implicată în acest proiect, cât și cu decidenții de la nivel administrativ central. Autostrăzile Moldovei , fie că vorbim de A8, fie de A7, sunt în centrul activității mele, pentru că inima mea bate pentru această regiune, simțind obligația de a construi un viitor viabil”, a consemnat deputatul liberal Laurențiu Leoreanu.

Acesta ține să mulțumesacă directorului Companiei Naționale de Investiții Rutiere, Cătălin Urtoi, apeciat a fi „un bun colaborator și un partener de încredere în vederea atingerii obiectivelor pentru Moldova“. Deputatul nemțean mai spune că „dinamica investițională este asigurată și de buna colaborare inter-ministerială, iar pentru deschiderea la solicitările mele, ca voce a celor pe care îi reprezint, pentru promptitudine și implicare, transmit mulțumiri“.

Ele se adresează lui Adrian Ioan Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației și Marcel Boloș, ministrul Finanțelor. „Mereu au fost deschiși la propunerile mele, iar pentru asta le ofer întregul meu respect. Asigurarea fluxului administrativ, buna colaborare, toate acestea sunt garanții că investițiile dorite sunt pe cel mai bun drum, iar eu voi fi acolo, pentru a depune tot efortul în împlinirea unui viitor mai bun pentru Moldova și pentru întreaga Românie!”, conchide deputatul nemțean.

 

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending