Contactează-ne

Actualitate

Deputatul Leoreanu: „Parlamentarii liberali țin cont de nevoile românilor”

Știre publicată în urmă cu

în data de

■ grupul parlamentar PNL s-a întâlnit cu ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, pentru a discuta prioritățile bugetului de stat pe 2024 ■ deputatul Laurențiu Leoreanu a declarat că liberalii nu sunt de acord cu introducerea de noi taxe și impozite ■

Deputatul PNL de Neamț, Dan Laurențiu Leoreanu, a consemnat pe pagina de Facebook că grupul parlamentar liberal a avut o întrevedere cu ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, despre „arhitectura“ bugetului de stat pentru anul 2024, la care se lucrează intens în această perioadă.

„Împreună cu toți colegii deputați liberali, am avut o discuție foarte bună cu ministrul Finanțelor Publice, domnul Marcel Boloș, despre bugetul pe anul 2024. În discuții ne-am axat pe nevoile românilor și cum putem să ne asigurăm că vocile antreprenorilor, angajaților, pensionarilor sunt ascultate.

Astfel, la inițiativa Partidului Național Liberal, proiectul de buget pe 2024 va avea niște repere ce vor fi respectate întocmai”, a notat parlamentarul Laurențiu Leoreanu, care a punctat și ce se are în vedere la întocmirea bugetului de stat pentru 2024:

„FĂRĂ noi taxe și impozite! Vom prevedea toate sumele pentru plata pensiilor majorate în cele două etape din 2024: ianuarie și septembrie!; Vom continua investițiile din programul «Anghel Saligny», privind dezvoltarea locală și regională!; Vom prevedea toate sumele pentru plata creșterilor salariale din educație, precum și finanțarea posturilor pentru medicii rezidenți!

NIMENI nu se va atinge de Pilonul II de pensii! Luptăm pentru o Românie stabilă, pe fundația căreia să construim un viitor de care să fim mândri, iar PNL a fost, este și va fi mereu orientat spre spre o viață decentă și dezvoltare sustenabilă!”.

 

Citește știrea
Postează comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Trending